Πρίγκιπας William: “Ποιος μού τσιμπάει τον π@σ@νό;” – Η πονηρή ατάκα που προκάλεσε γέλιο

15:28 9/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν με το πονηρό σχόλιό του, ενώ περίμενε να φωτογραφηθεί με πλήθος κόσμου.

Στη διάρκεια επίσκεψης στο Grange Pavillion στο Κάρντιφ της Ουαλίας, ο πρίγκιπας ρώτησε αστειευόμενος όσους στέκονταν δίπλα του για τη φωτογραφία: “Ποιος μου τσιμπάει τον πισινό;” προκαλώντας υστερικό γέλιο στην ομάδα.

Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok και βλέπουμε την ξεκαρδιστική στιγμή, κατά την οποία ο πρίγκιπας William με το χιούμορ του, στοιχείο που μάλλον έχει κληρονομήσει από τη… χωρατατζού γιαγιά

του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, σκόρπισε το γέλιο.

@royal_secrets24

William is just like his grandmother making people laugh to have a better photo taken || #princewilliam #queenelizabeth #princeofwales #princessofwales #fyp #foryou #katemiddleton #royalfamily #viral #queen #funny #trending #xyzbca #royal_secrets24 Credits to itv and the guardian fir video clips

♬ hermit the frog – lapis

Πάντως, για καλό και για κακό, η Kate Middleton που στεκόταν ελαφρώς πίσω από τον σύζυγό της έριξε μια γρήγορη ματιά κάτω για να επιβεβαιώσει αν πράγματι κάποιος τσίμπησε τα οπίσθια του συζύγου της.

“Είναι τόσο αστείος που ποτέ δεν παραλείπει να φέρει χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων”, έγραψε ένας χρήστης ενώ άλλος πρόσθεσε: “Ποιος μου τσιμπάει τον πισινό William! Ξέρουμε από πού πήρε ο Louis”, αναφερόμενος στα καμώματα του μικρότερου γιου του William, πρίγκιπα Louis.

Ο William φαίνεται ότι έμαθε από τη γιαγιά του, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ, ότι ένα εύστοχο σχόλιο μπορεί να χαλαρώσει οποιαδήποτε αμηχανία σχετικά με την πόζα για μια ομαδική φωτογραφία. Μάλιστα, στο βίντεο βλέπουμε το επικό σχόλιο της βασίλισσας ενώ έβγαζε ομαδική φωτογραφία με τους ηγέτες της G7 στην Κορνουάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα