Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η απόφαση να αλλάξει το όνομά της – «Οι δικοί μου το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο»

21:03 24/3/2024 - Πηγή: InStyle

Για την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της σε “Αίθρα”, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”. Όπως αποκάλυψε οι δικοί της το έμαθαν από το διαδίκτυο.

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει “φωτεινός ουρανός”. Όποιος διαβάσει αρχαία φιλοσοφία, θα καταλάβει ότι όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί

μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Άρα το όνομα που είχες και σου είχαν δώσει οι γονείς σου δεν σε αντιπροσωπεύει πια. Επειδή είμαι Ελληνίδα 100% μέχρι το κόκκαλο, αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι πρόγονοί μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου.

Δεν το ανακοίνωσα στους δικούς μου ανθρώπους, καταρχάς δεν ρωτάω, το έμαθαν μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας», είπε η Αίθρα Λυκουρέζου και πρόσθεσε:

«Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση. Εγώ αγαπώ τα social media, αγαπώ να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω.

Μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι. Είμαι μπαινάκης βγαινάκης. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όπως λέει ο Πλάτωνας: “Γνώμη έχουν όλοι, γνώση για γνώμη έχουν;”».

Keywords
Τυχαία Θέματα