Μάνος Κατράκης – Έλλη Λαμπέτη: Φωτογραφία από κοινή εμφάνισή τους στο θεατρικό σανίδι το 1977

13:41 27/8/2023 - Πηγή: InStyle

Το ευρύ κοινό, γνώρισε τους δυο σπουδαίους ηθοποιούς Έλλη Λαμπέτη (1926-1983) και Μάνο Κατράκη (1908-1984) μέσα από την κινηματογραφική οθόνη, από τις δεκάδες συμμετοχές τους στο ασπρόμαυρο σελιλόιντ. Οι ερμηνείες τους έχουν αφήσει εποχή, ενώ μέχρι και σήμερα τα όνοματά τους μνημονεύονται για το υποκριτικό τους εκτόπισμα.

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, «εντόπισε» τους δυο ηθοποιούς σε μια κοινή θεατρική τους συνάντηση το 1977.

Μάνος Κατράκης: Ο σπουδαίος ηθοποιός σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από
την επίσκεψή του στο Καστέλι στα τέλη της δεκαετίας του ’60


Ιδού τι έγραψε στο story που ανάρτησε στο προφίλ του στο Instagram όπου δημοσίευσε ένα καρέ από την παράσταση:

«Τα δυο ιερά τέρατα της υποκριτικής, Έλλη Λαμπέτη και Μάνος Κατράκης συναντώνται θεατρικά το 1977 στην ‘Φθινοπωρινή Ιστορία’ του Αρμπούζωφ που ανεβαίνει από το ‘Ελληνική Λαϊκό Θέατρο’ και μαγεύουν τους πάντες με τις μεγαλειώδεις ερμηνείες τους.

Ιδιαίτερα η σκηνή όπου βρίσκονται και οι δυο πάνω από τον τάφο της γυναίκας του και εκείνη προσπαθεί να πάρει το τριαντάφυλλο που ο ίδιος αφήνει καθημερινά με τη βαθιά και χαρακτηριστική φωνή του της λέει: ‘Σας παρακαλώ μην αγγίζετε το λουλούδι’, έχει χαραχθεί στη μνήμη αυτών που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη συγκλονιστική αυτή παράσταση»

Έλλη Λαμπέτη: Σαν σήμερα το 1950 παντρεύεται τον Μάριο Πλωρίτη – Σπάνιο κλικ από την τελετή

Keywords
Τυχαία Θέματα