Jessica Simpson: Επικρίνει τον δημόσιο διάλογο για το βάρος της – «Δε χρειάζεται να γίνεται συζήτηση»

12:30 27/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Simpson έχει κουραστεί τη δημόσια συζήτηση γύρω από το βάρος της. «Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας ακόμη και όταν να μιλάμε για βάρος», ανέφερε η 43χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός στο πλαίσιο συνέντευξής της στο Access Hollywood. «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να γίνεται συζήτηση».

Η τραγουδίστρια του «Take My Breath Away», συμπάσχει με άλλες

γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ίδιο έλεγχο για το βάρος τους επειδή «έχω βρεθεί σε κάθε μέγεθος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Ωστόσο, η κριτική για τη σωματική της διάπλαση δεν έχει κοπάσει κατά τη διάρκεια της ζωής της στα φώτα της δημοσιότητας. «Μακάρι να μπορούσα να το εξηγήσω. Μακάρι να μπορούσα να πω για μένα ότι έχει βελτιωθεί, αλλά παραμένει το ίδιο», πρόσθεσε.

Η Simpson -η οποία έχει τις κόρες Maxwell, 11, και Birdie, 4, και τον γιο Ace, 10, με τον σύζυγό της Eric Johnson – είπε ότι ο συνεχιζόμενος έλεγχος του σώματός της ήταν «πολύ μπερδεμένος» για τα παιδιά της, τα οποία «δεν καταλαβαίνουν γιατί τα βλέμματα του κοινού ήταν τόσο σκληρά για την εμφάνιση της μαμάς τους» .

«Λέω στα παιδιά μου: ‘Το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου είναι έτσι όπως πρέπει να νιώθεις’», τόνισε. «Δεν ντύνεσαι για κανέναν άλλον. Δεν προσπαθείς να μοιάσεις με κανέναν άλλο».

Η Simpson είναι μία από τις πολλές σταρ που αντιμετώπισαν την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε το φάρμακο για τον διαβήτη τύπου 2 Ozempic για να χάσει κιλά. Κατηγορίες τις οποίες απέκρουσε.

«Θέλουν να επιστρέψω στο αλκοόλ;» είχε διερωτηθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό Bustle. «Γιατί τότε ήμουν πιο βαριά. Ή θέλουν να κάνω άλλο μωρό; Το σώμα μου δεν μπορεί να το κάνει».

Η Simpson, απέδωσε την απώλεια βάρους της στη «δύναμη της θέλησης», σημειώνοντας ότι ενώ τα ατυχή σχόλια για το σώμα της «πονάνε», δεν αφήνει την «αρνητικότητα» να την εκτροχιάσει.

«Όχι, είμαι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. «Είμαι πολύ συνδεδεμένη με τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή».

Η σταρ παραδέχθηκε το 2019 ότι έχασε περίπου 45,5 κιλά έξι μήνες αφού γέννηση το τρίτο παιδί της. Ακολούθησε ένα πρόγραμμα γευμάτων και περπατούσε 14.000 βήματα την ημέρα με τη βοήθεια του διάσημου γυμναστή Harley Pasternak και έκτοτε μοιράζεται ενημερώσεις από το γυμναστήριο, καθώς διατήρησε την απώλεια βάρους μέσα στα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jessica Simpson: Eπιδεικνύει τα πόδια της γεμάτη αυτοπεποίθηση αφού έχασε 45 κιλά πριν από τρία χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα