Λούκας Γιώρκας- Βασιλική Σαλαμπάση: Απόδραση στη Βιέννη

10:01 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα ταξίδι σε χειμερινό προορισμό του εξωτερικού επέλεξε ο Λούκας Γιώρκας ως δώρο στη σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση, για την Πρωτοχρονιά και την ονομαστική της εορτή.

Την πρώτη τους Πρωτοχρονιά μαζί ως νιόπαντροι γιόρτασαν οι Λούκας Γιώρκας

και Βασιλική Σαλαμπάση. Ο τραγουδιστής και η δικηγόρος υποδέχθηκαν το νέο έτος στο νυχτερινό κέντρο «4712», στην καρδιά του Κολωνακίου. Εκεί, ο Λούκας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα πραγματικά γιορτινό, έχοντας στο πλευρό του την Ιλένια Ουίλιαμς και την Ειρήνη Μιχαήλ.

Μαζί με τους θαμώνες και τους καλούς φίλους του, οι δυο τους μέτρησαν αντίστροφα για την έλευση του 2024 και αντάλλαξαν το πρώτο φιλί της χρονιάς.

Η Βασιλική οργάνωσε το… ρεβεγιόν του ζευγαριού, με πρόσωπα από τον στενό φιλικό κύκλο τους να δίνουν το «παρών» στην εορταστική βραδιά. Η όμορφη δικηγόρος στηρίζει διακριτικά τον αγαπημένο της. Πριν από λίγες ημέρες, τον απόλαυσε να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες μαζί με τις φίλες της, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Δώρα, σύντροφος του ηθοποιού και παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά.

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Παππά με την παρέα της, αλλά και οι στενές φίλες της Ιλένια Ουίλιαμς, Γωγώ Φαρμάκη και Ελένη Βουλγαράκη. Ο Λούκας και η Βασιλική συμπληρώνουν έξι μήνες ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Ο γάμος τους ήταν η επισφράγιση του μεγάλου έρωτά τους, τον οποίο έχουν αποφασίσει να ζουν στο έπακρο. Έτσι, o Κύπριος τραγουδιστής επέλεξε ως δώρο στη σύζυγό του για την Πρωτοχρονιά και την ονομαστική της εορτή ένα ταξίδι-έκπληξη στο εξωτερικό.

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για μια άκρως γιορτινή απόδραση στην αυτοκρατορική Βιέννη, όπου ξεχύθηκαν στους δρόμους απολαμβάνοντας την πανέμορφα στολισμένη αυστριακή πρωτεύουσα. Μάλιστα, ο Λούκας δοκίμασε την ισορροπία του κάνοντας πατινάζ στο παγοδρόμιο, πριν απολαύσουν βιεννέζικο καφέ και την κλασική σάχερ τόρτε.

Οι δυο τους αγαπούν τα ταξίδια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Ο Λούκας και η Βασιλική κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν εκθέτουν τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, μέσω κοινής παρέας και γρήγορα ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο και πλέον μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή.

Πηγή: Realnews – Κορύνα Μανταγάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα