Καδένα: Αν θέλετε ένα μόνο αξεσουάρ για να φωτίσετε τα looks σας, έχουμε το πιο cool

08:30 9/10/2023 - Πηγή: InStyle

Όταν πρόκειται για στιλ, δεν χρειάζεται πάντα να ξοδέψουμε μια περιουσία για να ανανεώσουμε την εικόνα μας.

Τα αξεσουάρ είναι εκείνα που μπορούν να δώσουν την απαραίτητη λάμψη στο καθημερινό μας street style. Από ζώνες και βραχιόλια μέχρι καπέλα και τσάντες, τα αξεσουάρ είναι η πινελιά που μεταμορφώνει το απλό σε εκθαμβωτικό.

Και ανάμεσα σε αυτές τις τόσες συναρπαστικές επιλογές, υπάρχει ένα που κλέβει την παράσταση: η καδένα. Και όχι, δεν μιλάμε για το γνωστό βραχιόλι στο χέρι. Μιλάμε για το ανατρεπτικότερο

και πιο ενδιαφέρον αξεσουάρ που μπορείτε να φορέσετε αυτήν τη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@claireguillon)

Η Καδένα: Από την ιστορία στην επικαιρότητα

Η καδένα δεν είναι απλά ένα τυπικό αξεσουάρ. Είναι ένα κομμάτι μόδας με ιστορία και άποψη. Προέρχεται από την κλασική χρυσή αλυσίδα που φορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι για να αναδείξουν τον πλούτο και το κύρος τους. Σήμερα, η καδένα εμφανίζεται στα γυαλιά και στα αξεσουάρ μας, δίνοντας μια νέα διάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη μόδα.

Τι είναι όμως η καδένα στην ουσία; Είναι μια λεπτή αλυσίδα από μέταλλο, συνήθως χρυσή ή ασημένια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακοσμητικό στοιχείο σε γυαλιά, τσάντες, και άλλα αξεσουάρ. Η λεπτότητά της την καθιστά πολύ ευέλικτη και ικανή να προσαρμοστεί σε διάφορα στιλ και εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη En Route Jewelry (@enroutejewelry_)

Το street style θέλει καδένα στα γυαλιά

Τα τελευταία χρόνια, η καδένα έχει επανέλθει δυναμικά στον χώρο της μόδας. Βλέπουμε αλυσίδες που διακοσμούν τα γυαλιά μας, προσθέτοντας μια δόση λάμψης και πολυτέλειας. Αυτό το αξεσουάρ φαίνεται να αποκτά όλο και περισσότερο νόημα στους απανταχού fashion lovers, καθώς εκφράζει την ανάγκη μας να ξεχωρίζουμε και να προσθέτουμε εκλεπτυσμένες πινελιές που δεν κοστίζουν ακριβά.

Γιατί λοιπόν θεωρείται αγαπημένο αξεσουάρ των style icons; Γιατί, είναι απλά ένα μικρό κομμάτι με τεράστια επίδραση. Μπορεί να φορεθεί με ένα απλό τζιν και ένα tank top για να δώσει έναν αέρα θηλυκότητας, ή μπορεί να συνοδεύσει ένα πιο επίσημο outfit για να του προσθέσει μια ροκ διάθεση. Είναι ευέλικτη, προσθέτει λάμψη και fun, αντικαθιστά κολιέ και σκουλαρίκια και μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε outfit χωρίς καθόλου κόπο. Απλά και οικονομικά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mi_amor_official_

Keywords
Τυχαία Θέματα