Ηλίας Μαμαλάκης: “Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους γύρω μου”

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για το πρόβλημα υγείας του και τα 50 κιλά που έχασε. Σε συνέντευξή του στο Mega Καλημέρα, ο γνωστός σεφ είπε: “Σε λίγες μέρες κλείνω έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου.

Ήταν μία χρονιά παράξενη, μπήκα τρεις φορές στο νοσοκομείο, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Αλλά τώρα ξεμπέρδεψα. Ένιωσα μεγάλο φόβο, νομίζω ότι έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με

κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην Εντατική. Ευτυχώς, οι Κύπριοι γιατροί σε μικρό χρονικό διάστημα, μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους γύρω μου” όπως επεσήμανε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Πώς περιγράφει την περιπέτεια υγείας

Επίσης, πρόσθεσε: “Είναι αρκετά περίπλοκο… Έπαθα ισχαιμικό σοκ. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Με συνέφεραν… Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Τη δεύτερη μέρα που εγώ ήμουν μισοαναίσθητος, είδα να μπαίνουν στην Εντατική η γυναίκα μου και η κόρη μου. Αυτή ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει στη ζωή μου, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόναχος”.

Όσο γι’ αυτό που του δίνει δύναμη, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε: “Αυτό που με ευχαριστεί πάρα πολύ είναι να δέχομαι την άδολη αγάπη από τα εγγόνια μου και να τους δίνω τη δική μου αγάπη. Όπως, όταν ο μεγάλος μου εγγονός λέει ότι ο παππούς μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά, εγώ πετάω από ευτυχία”

Keywords
Τυχαία Θέματα