Flared Leggings: Οι ελαστικές καμπάνες κάνουν comeback -Βρήκαμε τις καλύτερες της αγοράς

Το κομψό και άνετο comeback της σεζόν έχει ένα όνομα: flared leggings. Οι ελαστικές καμπάνες, που έκαναν την εμφάνισή τους στις δεκαετίες του ’60 και ’70, επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα και υπόσχονται να κυριαρχήσουν από το γυμναστήριο μέχρι τις βραδινές μας εξόδους. Το σχέδιό τους συνδυάζει πρακτικότητα και στιλ και η εφαρμογή τους κολακεύει όλες ανεξαιρέτως τις σιλουέτες, είναι εύλογα το must-have της εποχής και ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα. Ποιος θα το πίστευε πως μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσα ιδιαίτερα trends, θα καταλήγαμε να φοράμε απλά… κολάν! Γιατί όχι;

Γυμναστηριακό
Look

Τα flared leggings σχεδιασμένα ειδικά για τη γυμναστική σας προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Επιλέξτε ένα σε ζωηρό χρώμα για μια εντυπωσιακή είσοδο στο γυμναστήριο ή το κλασικό μαύρο που ταιριάζει με τα πάντα. Προσοχή, στην ελαστικότητά του!

Flared Pants Adidas X Karlie Kloss, AdidasAnimal Print Statement

Για τις τολμηρές, τα flared leggings σε animal print είναι η ιδανική επιλογή για τις mix&match εμφανίσεις της καθημερινότητας. Πηγαίνουν τέλεια με μονόχρωμα τοπ για ένα πιο συμβατικό αποτέλεσμα ή με έντονα επίσης μοτίβα για έξτρα ενδιαφέρον.

Genny Leopard-print Flared Trousers, FarfetchΒελούδινη Πολυτέλεια

Ναι, υπάρχουν και αυτά! Για μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, επιλέξτε flared leggings από βελούδο. Μπορείτε να τα φορέσετε σε βραδινές εξόδους και να δημιουργήσετε μέχρι και disco looks με μερικά ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Velvet Flared Leggings, VersaceOffice-Chic Σύνολο

Και τέλος, αν βαρεθήκατε το κλασικό cigarette παντελόνι του γραφείου, δοκιμάστε τα νέα flared leggings. Συνδυάστε τα με ένα κομψό πουκάμισο σε λευκό και μια λεπτή ζώνη ή ποντάρετε στη γοητεία του tweed και «ντύστε» το σύνολο με ένα chic σακάκι.

Παντελόνι Καμπάνα, Mango

Keywords
Τυχαία Θέματα