Η συλλογή από τσάντες του Jacob Elordi θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

18:15 19/1/2024 - Πηγή: InStyle

Στον χώρο του θεάματος, ένα όνομα που ξεχωρίζει με ταχύτητα και στιλ είναι αναμφίβολα αυτό του Jacob Elordi. Πρωτοείδαμε τον εκπληκτικό αυτό ηθοποιό στο “The Kissing Booth” και τον αγαπήσαμε στο “Euphoria,” κερδίζοντας τις καρδιές μας με τον ρομαντικό και προκλητικό του χαρακτήρα. Πέρυσι μάς κέρδισε με την υποκριτική του στην ταινία “Priscilla” όπου έπαιξε τον Elvis Presley και στην ταινία “Sultburn”, η οποία είναι υποψήφια για πολλά βραβεία σε κάθε σχετική

διοργάνωση. Σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά: ο Jacob Elordi δεν είναι απλώς ένα διάσημο πρόσωπο, αλλά μια στιλάτη προσωπικότητα που συνεχίζει να μαγνητίζει τα φώτα με το στιλ του. Και πιο συγκεκριμένα… Ένα φρέσκο style icon με την πιο ενδιαφέρουσα συλλογή τσαντών!

Plastic Bag Αεροδρομίου

Η plastic bag αεροδρομίου αποκαλύπτει πώς ο Elordi έχει στιλ και κατά τις μετακινήσεις του. Ένα must-have για κάθε fashion addict που τιμά την πρακτικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη e͏u͏p͏h͏o͏r͏i͏a͏ (@euphorianeon)

Κλασική Χιαστί

Του αρέσει πολύ να φοράει χιαστί τις τσάντες, ακόμα κι αν αυτές είναι ξεκάθαρες shoulder bags. Αυτή η δερμάτινη Fendi πρέπει να είναι από τις πιο απλές της συλλογής του…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACOB ELORDI photos & videos (@jacobelordi_universe)

Belt Bag

Η επιλογή του για μια belt bag φανερώνει ότι ο συνδυασμός άνεσης και στιλ είναι πλέον εφικτός. Μια τσάντα που αγκαλιάζει τον σύγχρονο τρόπο ζωής και που μπορείς να τη φορέσεις με διάφορους τρόπους. Αν έχεις φαντασία!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WOMANS FOOTPRINT (@womansfootprint)

Country Rock Γυμναστηρίου

Η Country Rock τσάντα του Jacob μάς ξεναγεί σε έναν κόσμο αντιθέσεων. Από την πόλη στο γυμναστήριο, αυτό το αξεσουάρ δημιουργεί έναν εκκεντρικό συνδυασμό και βολεύει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POPSUGAR Australia (@popsugarau)

Δια Χειρός Louis Vuitton

Η λαμπερή κίτρινη χειρός Louis Vuitton τσάντα είναι η φωτεινή πινελιά που κάνει τη διαφορά. Ένα κομμάτι που ξεχωρίζει σε κάθε του εμφάνισή, όπως ακριβώς και ο Jacob.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Itboys! ♡ (@itboybody)

Αναμένουμε περισσότερες!

Keywords
Τυχαία Θέματα