Η αποστομωτική απάντηση της Selena Gomez στους θρασύτατους body shamers

22:34 12/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η Selena Gomez απάντησε στους haters όπως τους άξιζε.

Το body shaming είναι δυστυχώς ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στην κοινωνία μας. Πρόκειται για την τάση των ανθρώπων να κριτικάρουν τους άλλους ή ακόμη και τον ίδιο τους τον εαυτό με βάση αποκλειστικά και μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτός ο χλευασμός είναι ακόμη πιο έντονος στις διασημότητες. Η 29χρονη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα και έχει προσπαθήσει

πολλές φορές να τους δώσει ένα τέλος.

Η Selena Gomez δεν έχει χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο τα τελευταία 4 χρόνια

“Έχω λύκο, νεφρικά προβλήματα και υψηλή πίεση, οπότε αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα υγείας, κι άρχισα να παρατηρώ περισσότερο την εικόνα του σώματός μου”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο podcast ‘Giving Back Generation’. “Φταίνε τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και το πρόσεξα όταν ο κόσμος άρχισε να μου επιτίθεται για αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια μου. Τα κιλά μου ανεβοκατεβαίνουν, ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή μου”, είχε εξηγήσει το 2019.

Ωστόσο, οι body shamers δεν είχαν δώσει τότε σημασία και η pop star αποφάσισε να τους βάλει στη θέση τους μια και καλή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Selena Gomez ήταν αρκετά ενεργή στο Tik Tok. Μοιράστηκε πολλά fun βιντεάκια με τους ακολούθους της και σε ένα από αυτά μίλησε απευθείας σε όσους κάνουν body shaming.

“Προσπαθώ να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία egg rolls, onion rings και σάντουιτς με πικάντικο κοτόπουλο. Αλλά ειλικρινά, δε με νοιάζει το βάρος μου γιατί ο κόσμος θα το κατακρίνει έτσι κι αλλιώς. ‘Είσαι πολύ αδύνατη’. ‘Είσαι χοντρή’. ‘Αυτό δεν σου κάνει’. Β@tch. Είμαι τέλεια όπως είμαι. Ηθικό δίδαγμα; ΑΝΤΙΟ”, είπε χαρακτηριστικά και αποστόμωσε όλους τους haters.

Εμείς πάντως συμφωνούμε απολύτως μαζί της και χαιρόμαστε που υποστήριξε τον εαυτό της! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Account (@selenagomezecu2.0)

Keywords
Τυχαία Θέματα