Η Nespresso επαναπροσδιορίζει το freddo στο σπίτι

11:54 30/5/2021 - Πηγή: InStyle

Αυτό το καλοκαίρι, οι λάτρεις του καφέ απολαμβάνουν τη σειρά Barista Creations for Ice της Nespresso. Οι συγκεκριμένοι καφέδες έχουν δημιουργηθεί ειδικά για προετοιμασία με πάγο. Χρησιμοποιώντας μία κάψουλα και με το πάτημα ενός κουμπιού, έχουμε τη δυνατότητα να γευτούμε τις αγαπημένες μας ποικιλίες στο νέο σύστημα Vertuo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nespresso Greece (@nespresso.gr)

Η Nespresso επαναλανσάρει τις δημοφιλείς καλοκαιρινές της ποικιλίες, Barista Creations Ice Leggero και Ice Forte, που μπορείτε να απολαύσετε και στο σύστημα Vertuo. Η ποικιλία Ice Leggero – με λεπτές φρουτώδεις νότες δημητριακών – είναι ιδανική για την παρασκευή κλασικών αγαπημένων συνταγών. Δημιουργείστε λοιπόν τα πιο γευστικά freddo espresso και freddo cappuccino με μία μόνο κάψουλα.

Για όσους αγαπούν μια πιο αρωματική εμπειρία, ο  Ice Forte είναι ένας σκούρος καβουρδισμένος καφές με έντονη γεύση. Επιπλέον, φέτος το καλοκαίρι η Nespresso παρουσιάζει τη νέα ποικιλία Tropical Coconut Flavour Over Ice. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να φέρουν μια τροπική πινελιά στον παγωμένο καφέ τους. Η αναζωογονητική γεύση καρύδας ισορροπεί με τις νότες καραμέλας και την ανάμειξη ποικιλιών καφέ Arabica από Αφρική και λατινική Αμερική.

Για τις original μηχανές, οι Barista Creations for Ice ποικιλίες Freddo Intenso με ζωηρή γεύση φρούτων & Freddo Delicato για δυνατή καβουρδισμένη γεύση, επιστρέφουν και για φέτος το καλοκαίρι. Σε αυτές προστίθεται και η νέα ποικιλία Coconut Flavour Over Ice με γεύση καρύδας και νότες καραμέλας και βανίλιας. Η  δροσιστική καλοκαιρινή απόλαυση είναι εγγυημένη.

Οι ποικιλίες Nespresso Barista Creations for Ice για Vertuo και Original Line θα είναι διαθέσιμες στις boutiques και online. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες Nespresso Barista Creations for Ice και για να ανακαλύψετε νέους αναζωογονητικούς τρόπους απόλαυσης των κρύων καφέδων Nespresso, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nespresso.gr και ακολουθήστε τη @nespresso στο instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Nespresso,