Η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο πολυαναμενόμενο Reunion των Friends και μας έδωσε υλικό από τα παρασκήνια

11:22 29/5/2021 - Πηγή: InStyle

Εχθές το βράδυ προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο HBO Max, το reunion των θρυλικών Friends, που οι πιστοί θαυμαστές της σειράς περίμεναν για χρόνια. Το επεισόδιο, παρόλα αυτά και όπως ήδη ξέραμε, δεν ήταν μία ματιά στην ζωή των έξι χαρακτήρων σήμερα, αλλά μία επανένωση των πρωταγωνιστών που θυμούνται και σχολιάζουν τα highlights της υπέροχης αυτής συνεργασίας.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)


Η παραγωγή φρόντισε να εμφανιστούν βέβαια και όλοι οι αγαπημένοι συμπληρωματικοί χαρακτήρες της σειράς, όπως η Janice ή κατά κόσμον Maggie Wheeler και ο James Michael Tyler που έπαιζε τον αιώνιο θαυμαστή της Rachel, Gunther.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)


Ωστόσο, στο χθεσινό reunion έγινε κανονική παρέλαση αστέρων, με την Cara Delevingne, που συμμετείχε σε ρόλο έκπληξη, να μας αποκαλύπτει φωτογραφίες από τα παρασκήνια μέσω του προσωπικού της instagram account.

Εκεί είδαμε τον Justin Bieber ντυμένο ως “Spudnik” και την Cindy Crawford να φοράει το περίφημο δερμάτινο παντελόνι του Ross, που αποδείχτηκε καταστροφικό για το ραντεβού του.

Η Cindy Crawford υπόσχεται υπέροχα μαλλιά σε κάθε ηλικία με δύο νέα προϊόντα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Η ίδια η Delevingne εμφανίστηκε με το φούξια φόρεμα που έβαλε η Rachel ως παράνυμφος στο γάμο του πρώην αρραβωνιαστικού της, ντύθηκε “Holiday Armadillo” και φρόντισε, μάλιστα, να έρθει στο studio φορώντας το μπλουζάκι με το logo “Frankie say relax”, που έγινε μήλον της έριδος για τους Ross και Rachel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)


Το μόνο σίγουρο είναι πως η Cara είναι φανατική θαυμάστρια της σειράς, όπως δήλωσε και η ίδια, αφού μεγάλωσε βλέποντας τα αγαπημένα της Friends. “Θα γελάσετε, θα κλάψετε και θα νιώσετε σαν να μην έφυγαν ποτέ. Ανυπομονώ να ζήσετε όλοι αυτή την εμπειρία”, σχολίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα