Η Meghan Markle εντυπωσιάζει με cut-out λευκό φόρεμα στο Royal Salute Polo Challenge

17:08 13/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μόλις λίγες ώρες πριν, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση αφορά έναν σκοπό, το οποίο ο πρίγκιπας Harry στηρίζει έντονα. Όπως άλλωστε έκανε κάποτε και η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Sentebale,

μια οργάνωση που εργάζεται για την αποστολή βοήθειας στα παιδιά της Αφρικής που πλήττονται από φτώχεια, ανισότητα και HIV/AIDS. Στο πλευρό του φυσικά, ήταν και η σύζυγός του με ένα φόρεμα… όνειρο!

Η Meghan στα λευκά

Η Meghan Markle εντυπωσίασε με ένα φόρεμα της σχεδιάστριας Heidi Merrick, το οποίο περιλάμβανε halter λαιμόκοψη και μίντι μήκος. Το πιο ιδιαίτερο όμως πάνω σε αυτό ήταν το ανοιχτό ντεκολτέ με το διακριτικό άνοιγμα στην κοιλιά. Άλλη μια φορά που η σύζυγος του πρίγκιπα Harry τολμά να αψηφήσει το βασιλικό πρωτόκολλο και να φορέσει cut-out με τον πιο κομψό πάραυτα τρόπο. Υποθέτουμε πώς η συγκεκριμένη τάση, δεν θα είχε την έγκριση της βασίλισσας Ελισσάβετ, άλλα εμάς δεν μας πειράζει καθόλου. Γιατί, η Meghan έδειχνε απλά θεϊκή μέσα σε αυτό!

Το αέρινο αυτό φόρεμα όριζε ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση, ενώ τα vintage σκουλαρίκια Chanel, μια τσάντα Valentino και nude γόβες Aquazzura ολοκλήρωναν το σύνολο ιδανικά. Τα μαλλιά της Meghan ήταν πιασμένα χαμηλά σε αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της γήινο και λαμπερό όπως κάθε άλλη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Style Watch (@royalstylewatch)

Νέα εγχειρήματα για το βασιλικό ζεύγος

Η παρουσία τους στο πόλο της Φλόριντας έρχεται μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Archewell Productions συνεργάζεται με το Netflix για δύο νέες εκπομπές. Mία εκ των οποίων μάλιστα, θα εστιάζει στο πόλο και στην ίδια την εκδήλωση που παραβρέθηκαν σήμερα. Η Meghan και ο Harry θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, αλλά δεν θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, η σειρά θα αποκαλύψει το υπόβαθρο του αθλήματος του πόλο και θα καταγράψει το πάθος και τη σκληρή δουλειά που πρέπει να καταβάλλει κάποιος για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Παρόλα αυτά φήμες λένε, ότι όλες αυτές οι εμφανίσεις κρύβουν κάτι άλλο. Πιθανότατα, το βασιλικό ζεύγος να προσπαθεί να αυξήσει τη δημοτικότητά του ύστερα από όλα αυτά που έγιναν στο παλάτι. Όποιος κι αν είναι ο σκοπός του όμως, εμείς ανυπομονούμε για περισσότερες εμφανίσεις αλά Meghan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Petit (@stephsnotroyallife)

Keywords
Τυχαία Θέματα