Η Kate Middleton και τα τρία της παιδιά έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Trooping the Colour

15:20 17/6/2023 - Πηγή: InStyle

O βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε με κάθε επισημότητα δημοσίως τα γενέθλιά του στην πρώτη τελετή Trooping the Colour από τη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο.

Να σημειωθεί ότι στη Βρετανία τα γενέθλια του μονάρχη εορτάζονται δύο φορές, μία ιδιωτικά την ημέρα των γενεθλίων του και μία δημοσίως το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου. Έτσι, παρά το γεγονός ότι τα γενέθλια του Κάρολου είναι στις 14 Νοεμβρίου, ο μονάρχης τα γιόρτασε σήμερα με λαμπερές εκδηλώσεις.

The Royal

Family, led by The King and Queen, have arrived on the Balcony of Buckingham Palace to greet the crowd.#TroopingTheColour pic.twitter.com/te0FVCUTFl

Royal Central (@RoyalCentral) June 17, 2023

Μάλιστα, ο Κάρολος έγινε ο πρώτος βασιλιάς στα τελευταία 37 χρόνια που συμμετείχε έφιππος στην παρέλαση. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ένας μονάρχης ιππεύει έφιππος στο Trooping the Colour από τότε που το άλογο της βασίλισσας Ελισάβετ, Burmese, τη μετέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής του 1986.

The Guards Division are marching down the Mall after leaving the Horse Guards parade as part of the Trooping the Colour celebrations.

King Charles III, Princess Anne and Prince William are marching in the procession.https://t.co/Pyi6X7HMH8

Sky 501, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/KWzqreMD3X

Sky News (@SkyNews) June 17, 2023

Πάντως, για άλλη μια φορά αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν από τη μία η Kate Middleton με την εκπληκτική της εμφάνιση και από την άλλη τα παιδιά της, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπας Louis. Άλλωστε, τα τρία παιδιά έχουν αποκτήσει τους δικούς τους θαυμαστές με τη γλυκύτητα, τις γκριμάτσες τους και την προσωπικότητά του το καθένα. Βέβαια, απόλυτος σταρ είναι ο 5χρονος Louis αλλά και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν πάνε πίσω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Η Kate επέλεξε ένα πράσινο σύνολο, επιλογή που θεωρείται η “απόλυτη υποστηρικτική κίνηση της συζύγου.” Η Kate Middleton συμμετέχει σε όλες τις παρελάσεις στο πλαίσιο του Trooping the Color από το 2011 από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William με εξαίρεση το 2020 και το 2021 που δεν πραγματοποιήθηκαν οι τελετές λόγω κορονοϊού. Ωστόσο, φέτος ήταν ιστορική πρωτιά, αφού συμμετείχε στην παρέλαση ως πριγκίπισσα της Ουαλίας.

This picture means a thousand words.

HRH The Princess of Wales at #TroopingoftheColour pic.twitter.com/WSnwuCE4Y2

Evans E. #KingCharles’Angel (@jomilleweb) June 17, 2023

Η Kate φόρεσε πράσινο φόρεμα από τον Andrew Gn και ασορτί καπέλο από τον Philip Treacy. Ο Gn είναι σχεδιαστής μόδας από τη Σιγκαπούρη και η επιλογή της Kate ήταν σαφής αναφορά στο βραβείο Earthshot του συζύγου της πρίγκιπα William, καθώς η τρίτη τελετή απονομής των βραβείων του θα γίνει στην ασιατική χώρα τον Νοέμβριο.

Queen Camilla and The Princess of Wales during the Trooping the Colour. #PrincessCatherine #KateMiddleton #KateTheGreat #KateMiddletonStyle pic.twitter.com/84fpPzTlA2

princess megsy (@megsy_0) June 17, 2023

Το πράσινο παραπέμπει, επίσης, στην ιδιότητά της ως συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς και σε ένα από τα χρώματα της σημαίας της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας William και η Kate πήραν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας με την άνοδο του βασιλιά Καρόλου στο θρόνο τον Σεπτέμβριο – και με τον πρίγκιπα George, 9 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών, ντυμένους στα λευκά και κόκκινα στο Trooping, η οικογένεια της Ουαλίας είχε μια απόλυτη χρωματική αντιστοίχιση με τη σημαία.

The Queen, The Princess of Wales, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis preparing to leave with a sneeze from George.

ZDF #TroopingtheColour pic.twitter.com/XhP0TugwlD

— ChristinZ (@ChristinsQueens) June 17, 2023

Η Kate ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια που ανήκαν στο παρελθόν στην πριγκίπισσα Diana – όπως έκανε και πέρυσι! – και φόρεσε την ειδική χρυσή καρφίτσα με το τριφύλλι της Ιρλανδικής Φρουράς.

Ήταν ένας συγκινητικός φόρος τιμής για την Kate να φορέσει τα σκουλαρίκια της Diana στο πρώτο της Trooping the Colour ως πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η βασίλισσα έχει φτάσει στα κοσμήματα της αείμνηστης πεθεράς της πιο συχνά από τότε που έγινε πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Σεπτέμβριο και πιο πρόσφατα φόρεσε την τιάρα Lover’s Knot της βασίλισσας Mary στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας την 1η Ιουνίου. Το λαμπερό αυτό κόσμημα είναι ως γνωστόν αγαπημένο της Kate για επίσημες περιστάσεις – όπως ακριβώς ήταν και για την Diana. Λίγες εβδομάδες πριν, η Kate φορούσε επίσης τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας Diana από τη Νότια Θάλασσα στη στέψη στις 6 Μαΐου.

HERE WE GO! The King , Prince William, Duke of Edinburgh, and Princess Anne, The Queen, The Princess of Wales, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis leaving Buckingham Palace #TroopingtheColour pic.twitter.com/iyFjDAx1XU

— Fifi The Waleses / Cambridges (@hellen3030) June 17, 2023

Αμέσως μετά τη μαμά τους, τα βλέμματα στράφηκαν στα τρία παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Τα τρία παιδιά έδειχναν να είναι σε μεγάλα κέφια σήμερα, καθώς έφτασαν με μια άμαξα για την πρώτη παρέλαση γενεθλίων του παππού τους. Συμμετείχαν στην παρέλαση μαζί με τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη βασίλισσα Camila, που μεταφέρθηκαν με άμαξα.

The Royal Family enjoy the flypast which today consists of 70 aircraft!#TroopingTheColour pic.twitter.com/nyCBx0sGDf

Royal Central (@RoyalCentral) June 17, 2023

Χαιρέτησαν με ενθουσιασμό τους χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο The Mall, ενώ ο βασιλιάς και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν έφιπποι.

Μετά την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά, τα παιδιά εμφανίστηκαν μαζί με τους γονείς και τον βασιλιά και τη βασίλισσα στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ενώ από πάνω τους πέταξαν περίπου 70 αεροσκάφη από το Βασιλικό Ναυτικό, τον Βρετανικό Στρατό και τη Βασιλική Αεροπορία κάνοντας σχηματισμούς και αποδίδοντας τιμές στον βασιλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα