Δείπνο αστεράτο: Μόνο για τολμηρούς…

13:44 17/6/2023 - Πηγή: InStyle

Για τολμηρούς γευσιγνώστες που αποζητούν μια γευστική εμπειρία πέραν από τα συνήθη, η γαλλική start-up Zephalto προσφέρει ένα δείπνο αστεράτο.

Η εταιρία ειδικεύεται στον διαστημικό τουρισμό και ετοιμάζει ταξίδια για εκλεκτικούς στη στρατόσφαιρα σε ύψος 25 χιλιόμετρα από τη γη…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zephalto (@zephalto)

Το θέμα είναι να προλάβετε να κλείσετε θέση… γιατί ήδη ξεκίνησαν οι προκρατήσεις. Ενα fine dining παιχνίδισμα αισθήσεων

και αδρεναλίνης. Πάντως στολή αστροναύτη δεν θα χρειαστείτε. Απλά θα επιβιβαστείτε σε μια κάψουλα υπό πίεση που ονομάζεται Céleste και αιωρείται σε ένα μπαλόνι ταξιδιάρικο με ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zephalto (@zephalto)

Δύο πιλότοι θα είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά έξι επιβατών, στον έβδομο ουρανό για ένα ταξίδι έξι ωρών, πάνω από τη Γη και το 98% της ατμόσφαιρας, βυθισμένο στο σκοτάδι του διαστήματος.

Ανεβαίνοντας ψηλά θα απολαύσετε θέα και γεύσεις μοναδικές πριν επιστρέψετε στα εγκόσμια… Το ταξίδι θα είναι χαμηλών εκπομπών άνθρακα και το μπαλόνι επαναχρησιμοποιούμενο. Το όλο εγχείρημα, σε συνεργασία με τη Γαλλική Διαστημική Υπηρεσία (CNES), είναι τόσο επιτυχημένο που οι πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα τέλη του 2024 και τα μέσα του 2025 έχουν ήδη κλείσει.

Credit: Zephalto.com

Άρα πάμε για το 2026. Χρειάζεται προκαταβολή 10 χιλιάδες ευρώ και συνολικά για τη μοναδική απόλαυση θα πρέπει να εκταμιεύσετε 120 χιλιάδες ευρώ (www.zephalto.com). Αξίζει…

Credit: Zephalto.com

Πηγή: real taste & style/Τεύχος Ιουνίου 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα