Γιώργος Σεϊταρίδης: Επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 10 χρόνια – Δείτε πώς είναι σήμερα

20:24 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καθημερινότητά του στο Πήλιο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια και τη σύζυγό του. Επίσης αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην υποκριτική έπειτα από αποχή 10 ετών.

«Γέννημα θρέμμα παιδί της πόλης Πειραιώτης, μου τη βάρεσε στο κεφάλι τα παράτησα και ανέβηκα εδώ. Αλλάζει το μέσα σου σιγά σιγά, τα είχα σε εισαγωγικά όλα αυτά ου προστάζει η σημερινή κοινωνία να έχει ένας άνθρωπος γύρω στη δεκαετία των 30. Είχα λεφτά, μια αναγνωσιμότητα, αλλά κάτι έλειπε στο

μέρος της καρδιάς», είπε ο Γιώργος Σεϊταρίδης και συνέχισε:

«Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου αυτό που καταλαβαίνει ο εγκέφαλός μου να το συνδυάσω. Δεν είναι ότι πήρα την απόφαση “α πάω έτσι”. Είναι ανάποδα, παλεύεις με φόβους με δαίμονες, παλεύεις με την αλλαγή. Δεν έχει να κάνε με το ότι εγώ ανέβηκα στο βουνό και τι ωραία τι καλά. Αυτό είναι ό,τι να ‘ναι. Το θέμα είναι ότι αυτό αγάπησα».

Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύζυγό του: «Την ησυχία μου την ηρεμία μου, αυτά κέρδισα. Δεν είναι λίγα. Και η σύζυγός μου παιδί της πόλης ήταν και ακολουθήσαμε αυτό, το να ζούμε εδώ. Ουσιαστικά εδώ γνωριστήκαμε, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει την ευλογία να είμαι μαζί της. Η Όλγα είναι για μένα η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούν να μπουν σε λόγια. Είναι η γυναίκα μου».

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην υποκριτική: «Κανά δυο χρόνια το σκέφτομαι να ξαναπροσπαθήσω να πράξω θέατρο και κινηματογράφο. Είναι στα σχέδια σε εισαγωγικά και αυτή τη στιγμή κατά πάσα πιθανότητα θα είμαι στην Αθήνα τον Οκτώβρη για μια παράσταση. Συζητιέται προχωράει. Δεν έχω άγχος επειδή έχουν περάσει 10 χρόνια, σίγουρα θα είναι αλλιώς γιατί είμαι εγώ αλλιώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα