Camila Cabello: Εντυπωσιάζει ως πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικό

18:38 9/4/2024 - Πηγή: InStyle

H Camila Cabello ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο του Bacardí παγκοσμίως και μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο διαφημιστικό.

Στο σποτ, η παραγωγή του οποίου ονομάζεται “Do What Moves You” και σκηνοθετήθηκε από τον Nicolás Méndez, ακούγεται το νέο single της Cabello “I Luv It”, σ’ ένα μπαρ σ’ ένα εμπορικό σε μια πόλη της Καραϊβικής, με τον ήχο να ακούγεται μέχρι την παραλία όσο το πάρτι ανάβει.

Η Cabello γύρισε τη νέα καμπάνια τον

Φεβρουάριο στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, το Σάντο Ντομίνγκο. Το PEOPLE έχει αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα του διαφημιστικού που έγιναν σε πολλές τοποθεσίες.

Έπειτα από μια κουραστική μέρα γυρισμάτων, η Cabello μίλησε για το ότι έγινε το νέο πρόσωπο της Bacardí.

Γεννημένη στην Κούβα και μεγαλωμένη στο Μαϊάμι, η 27χρονη Cabello αισθάνθηκε μια συγγένεια με το Bacardí επειδή “έχουν πολύ στενά συνδεδεμένο με την Καραϊβική υπόβαθρο” είπε η Cabello, η οποία συνεργάστηκε με τη μάρκα για ένα κοκτέιλ με την υπογραφή της. “Το αγαπημένο ποτό της γιαγιάς μου είναι το cuba libre – ένα ρούμι με κόκα κόλα – και μεγαλώνοντας στο Μαϊάμι, απλά περιβάλλεσαι από το Bacardí, οπότε ήμουν πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα μαζί τους.”.

Keywords
Τυχαία Θέματα