Έκκληση από το Μουσείο Τζέιν Όστεν προς το κοινό – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

23:47 24/4/2024 - Πηγή: InStyle

Έκκληση στο κοινό απευθύνει το Μουσείο Τζέιν Όστεν στο Χαμσάιρ της Αγγλίας ζητώντας βοήθεια για την αποκρυπτογράφηση των απομνημονευμάτων του αδελφού της θρυλικής μυθιστοριογράφου, Φράνσις Όστεν.

Οι επιμελητές απέκτησαν έγγραφο 78 σελίδων που θα μπορούσε να περιέχει νέες πληροφορίες για τον συγγραφέα, μεγαλύτερο αδερφό της Τζέιν Όστεν, Φρανκ και κάπως έτσι ξεκίνησε η καμπάνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Austen’s House

(@janeaustenshouse)

Σε ανάρτηση στις 23 Απριλίου, οι υπεύθυνοι του λογαριασμού του Μουσείου έγραψαν: “Σήμερα γιορτάζουμε τα 250α γενέθλια του μεγαλύτερου αδελφού της Τζέιν Όστεν, ναυάρχου σερ Φράνσις Όστεν, (γνωστού στην οικογένεια ως Φρανκ). Προς τιμήν αυτής της ιδιαίτερης επετείου, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του χειρόγραφου Memoir του και ενός άλμπουμ με ακουαρέλες και σχέδια από τα παγκόσμια ταξίδια του – που εκτίθενται από αύριο σε μια ολοκαίνουργια έκθεση” επισημαίνεται και συνεχίζουν:

“Προηγουμένως στην οικογενειακή ιδιοκτησία, αυτά τα συναρπαστικά αντικείμενα εκτίθενται για πρώτη φορά, προσφέροντας νέες πληροφορίες για την Τζέιν Όστιν και την οικογένειά της. Συμμετείχε: Ζητάμε από το κοινό μας από όλο τον κόσμο να μας βοηθήσει να κάνουμε την πρώτη πλήρη μεταγραφή του Φραν Όστεν”

Σύμφωνα με την ανακοινωσή τους στην ιστοσελίδα του Μουσείου, αναφέρεται: “Θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να κάνουμε την πρώτη πλήρη μεταγραφή των αδημοσίευτων απομνημονευμάτων του ναυάρχου Σερ Φράνσις Όστεν, τα οποία εκτίθενται τώρα για πρώτη φορά στη νέα μας έκθεση, “Ταξίδια με τον Φρανκ Όστεν”;. Αναζητούμε βοήθεια από το κοινό μας σε όλο τον κόσμο για να μας βοηθήσει να μεταγράψουμε τα απομνημονεύματα και να ανακαλύψουμε περισσότερα για τη ζωή του Φρανκ Όστεν και τον κόσμο στον οποίο έζησε και έγραψε η Τζέιν Όστεν“. Το Μουσειο Τζέιν Όστιν στεγάζεται στην παλιά εξοχική κατοικία της Αγγλίδας μυθιστοριογράφου στο χωριό Τσότον.

Keywords
Τυχαία Θέματα