Είναι το τζιν σας πολύ στενό; 2 έξυπνα tricks για να το «ανοίξετε» χωρίς να ξεχειλώσει

Κάθε φορά που φοράμε το φρεσκοπλυμένο μας τζιν, αντιλαμβανόμαστε κάτι διαφορετικό. Νιώθουμε ότι έχει στενέψει λίγο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποδώσουμε σε έξτρα κιλά. Μήπως απλώς οφείλεται απλά στο πλυντήριο; Το πλύσιμο ενός τζιν μπορεί να οδηγήσει σε… απρόσμενη στενότητα. Αυτή η αφόρητη αίσθηση πίεσης στους μηρούς, τους γοφούς,

ή ακόμη και στη μέση, μας αναγκάζει να αναζητήσουμε τρόπους να διορθώσουμε την κατάσταση χωρίς φυσικά, να χαλάσουμε το αγαπημένο μας τζιν.

Αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος να ανοίξετε λίγο το τζιν σας, χωρίς να το καταστρέψετε; Μην ανησυχείτε, σήμερα σας έχουμε δύο έξυπνα tricks που μπορείτε να εφαρμόσετε, προσφέροντας ανακούφιση στο αγαπημένο σας ρούχο, αλλά και στη σιλουέτα σας.

Λεκέδες & Τζιν: Πώς να τους αφαιρέσετε εύκολα και αποτελεσματικά χωρίς να καταστρέψετε το ρούχοΤεχνική: Ψεκάζω και τραβάωΒρείτε ένα μπουκαλάκι που να ψεκάζει και γεμίστε το με χλιαρό νερό.Ψεκάστε τις περιοχές όπου θέλετε το ύφασμα να ανοίξει, όπως οι μηροί, οι γάμπες, τα γόνατα, ή η μέση, ή μουσκέψετε το ελάχιστα, βάζοντάς το κάτω από τη βρύση ή με χαρτοπετσέτες.Ξεκινήστε να τραβάτε το ρούχο προς τα έξω, κρατώντας το από τις άκρες.Δοκιμάστε το για να δείτε τα αποτελέσματα και αν δεν σας κάνει, επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elodie Romy (@elodieromy)

Τεχνική: Βρέχω και φοράωΒρέξτε εντελώς το τζιν σας με χλιαρό νερό, είτε σε μπανιέρα είτε σε λεκάνη.Φορέστε το όσο είναι βρεγμένο και κάντε μερικές κινήσεις που θα το επεκτείνουν όπως squats ή διατάσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις κινήσεις χωρίς να βρέξετε το τζιν, αλλά το νερό είναι αυτό που κάνει όλη τη δουλειά.Έτοιμο. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Αυτά τα απλά tricks μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα του στενού τζιν χωρίς να το καταστρέψετε και να το απολαύσετε χωρίς να θυσιάζετε την άνεσή σας. Διαφορετικά, υπάρχουν και οι μοδίστρες, οι οποίες μπορούν να κάνουν πιο επαγγελματική δουλειά, ή και ένα άλλο εκατομμύρια τζιν που θα σας ταιριάξουν γάντι!

Tο μοναδικό hack που χρειάζεστε για να κάνετε ένα μεγαλύτερο παντελόνι να δείχνει στα μέτρα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα