Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Η τρυφερή χειρονομία που έγινε viral

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William επέδειξαν τον ισχυρό δεσμό τους στη διάρκεια κοινής τους εξόδου, σε μια στιγμή που “αιχμαλωτίστηκε” από τις κάμερες.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συμμετείχαν σ’ ένα εργαστήρι ψυχικού fitness, που διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση SportsAid την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι, γνωστό για την αγάπη του για τα σπορ και τον ανταγωνισμό,

συμμετείχε σε προπονήσεις με νεαρούς αθλητές που επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη της ψυχικής ανθεκτικότητας, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών netball και goalball.

Αν και έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε διάφορα αθλητικά γεγονότα, με την Kate να μπορεί να καυχιέται για τις επιδόσεις της, μια γλυκιά στιγμή μεταξύ του ζευγαριού καταγράφηκε σε βίντεο. Στο απόσπασμα που ανέβηκε σε λογαριασμούς θαυμαστών στο Instagram, ο πρίγκιπας William παρατήρησε κάτι στο πρόσωπο της συζύγου του και έσπευσε να το αφαιρέσει σε μια τρυφερή κίνηση, χαϊδεύοντας απαλά το μάγουλο της Kate.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larissa (@william_catherine82)

Εκείνη πέρασε βιαστικά το χέρι της για να σιγουρευτεί ότι είχε φύγει και στη συνέχεια έσκασε ένα χαμόγελο στον συνομιλητή του ζευγαριού. Χωρίς να χάσει λεπτό, ο William μπήκε ξανά στη συζήτηση ενώ η Kate Middleton τον κοιτούσε με αγάπη.

Photo by Samir Hussein/WireImage

Ο πρίγκιπας William και η Kate, οι οποίοι γνωρίστηκαν ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011, συνήθως αποφεύγουν τις δημόσιες εκφράσεις αγάπης στη διάρκεια πριγκιπικών υποχρεώσεων, πιθανότατα για να διατηρήσουν την προσοχή στον σκοπό που προβάλλουν.

Η ειδικός σε θέματα βασιλικής εθιμοτυπίας Myka Meier, ιδρύτρια και διευθύντρια του Beaumont Etiquette, δήλωσε στο παρελθόν στο PEOPLE ότι δεν υπάρχουν επίσημοι κανόνες για τα βασιλικά ζευγάρια που ανταλλάσσουν ρομαντικές χειρονομίες δημοσίως, είναι στη διακριτική τους ευχέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα