Διαζύγιο-βόμβα για Sacha Baron Cohen και Isla Fisher έπειτα από 13 χρόνια γάμου

09:07 6/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Sacha Baron Cohen και η Isla Fisher τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

“Έπειτα από έναν μακρύ αγώνα τένις που διήρκεσε περισσότερα από είκοσι χρόνια, αφήνουμε τελικά τις ρακέτες μας κάτω. Το 2023 καταθέσαμε από κοινού αίτηση για τη λήξη του γάμου μας”, ανέφεραν σε δηλώσεις που μοιράστηκαν στα Instagram Stories τους στις 5 Απριλίου.

“Πάντα δίναμε προτεραιότητα

στην ιδιωτική μας ζωή και δουλεύαμε αθόρυβα μέσα από αυτήν την αλλαγή“, πρόσθεσαν. “Μοιραζόμαστε για πάντα την αφοσίωση και την αγάπη μας για τα παιδιά μας. Εκτιμούμε ειλικρινά ότι σέβεστε την επιθυμία της οικογένειάς μας για ιδιωτικότητα”.

Η 48χρονη Fisher και ο 52χρονος Baron Cohen παντρεύτηκαν στις 15 Μαρτίου 2010 και έχουν τρία παιδιά. Η τελευταια κοινή τους ανάρτηση ήταν τον Νοέμβριο ενώ τον Ιανουάριο η ηθοποιός ήταν σε διακοπές με τα παιδιά της και οι διαδικτυακοί φίλοι της αναρωτιόνταν πού βρίσκεται ο σύζυγός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isla Fisher (@islafisher)

Ο Baron Cohen και η Fisher γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2001 σε ένα πάρτι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, πολύ πριν αποκτήσουν φήμη από τις επιτυχημένες ταινίες τους, Borat του 2006 και Wedding Crashers του 2005, αντίστοιχα.

“Ήταν ξεκαρδιστική. Ήμασταν σε ένα πολύ επιτηδευμένο πάρτι και εγώ και εκείνη δεθήκαμε με το να κάνουμε πλάκα στους άλλους ανθρώπους στο πάρτι“, είχε πει ο Baron Cohen για την πρώτη τους συνάντηση σε συνέντευξή του στους New York Times το 2020. “Ήξερα αμέσως. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε εκείνη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isla Fisher (@islafisher)

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2004 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η Fisher είχε δηλώσει προηγουμένως στο The Australian Women’s Weekly ότι δεν ήταν σίγουρη αν το να κρατούν τη ζωή τους ιδιωτική ήταν “το μυστικό” του γάμου τους, αλλά ότι η ιδιωτική οικογενειακή τους ζωή ήταν “πολύτιμη” γι’ αυτήν.

Το καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο και αντάλλασσαν καυτά φιλιά κάτω από τον ήλιο. Προφανώς τα φαινόμενα απατούσαν αφού αυτό ήταν το τελευταίο κοινό τους καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα