Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ψάχνουν την… αυλή του παραδείσου τους

10:04 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σε αναζήτηση του ιδανικού μέρους στην Κρήτη που θα αποτελέσει το προσωπικό τους ησυχαστήριο βρίσκονται ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην «R».

Έχουν γίνει αχώριστοι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, οι δυο τους δεν έκρυψαν την πρόθεσή τους να χαράξουν μια κοινή πορεία ζωής. Παρά τον επαγγελματικό φόρτο και το γεγονός ότι προτεραιότητα τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ηθοποιού είναι τα παιδιά που έχουν αποκτήσει από

τους προηγούμενους γάμους τους, απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ζευγάρι βρίσκεται σε αναζήτηση της δικής του «αυλής του παραδείσου», όπως λέει και μια επιτυχία της Δέσποινας Βανδή. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης ψάχνει εδώ και μερικούς μήνες το ιδανικό οικόπεδο προκειμένου να χτίσει το προσωπικό του καταφύγιο στο αγαπημένο του νησί, την Κρήτη.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά «Σασμός» με φόντο τη Μεγαλόνησο και ένα σενάριο γεμάτο από ιδιωματισμούς και παραδόσεις του νησιού, είναι ερωτευμένος με τις κρητικές ομορφιές. Τόσο, που έχει κάνει τατουάζ την Κρήτη. «Αγαπώ πολύ το νησί και θέλω να βρω ένα μέρος που θα γίνει το ησυχαστήριό μου. Ακόμα δεν έχω βρει την κατάλληλη τοποθεσία, είμαι προς αναζήτηση», εξηγεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Realnews.

Το ζευγάρι επωφελείται από τις ανάπαυλες της δουλειάς και οργανώνει μικρές αποδράσεις σε κάθε ευκαιρία. Η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στον «Βοτανικό» μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη στον «Σασμό». Έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ρόλου του στη σειρά και, όπως είχε αποκαλύψει η «R», ετοιμάζεται να ξεκινήσει το επόμενο καλλιτεχνικό βήμα του.

«Θα μπω στη διαδικασία προβών για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη. Υπολογίζουμε ότι τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο», λέει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας η «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συνεργαστεί ξανά με τον Γ. Οικονομίδη, στην έκτη κατά σειρά ταινία του σκηνοθέτη, που θα έχει τίτλο «Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι» και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2025.

ΠΗΓΗ: Realnews – ΚΟΡΥΝΑ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα