Το TikTok έχει το καλύτερο hack για να μην χρησιμοποιήσουμε ποτέ ξανά μάσκαρα

08:45 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η μάσκαρα αποτελεί πιθανώς το πιο ουσιαστικό προϊόν για κάθε μακιγιάζ. Eίτε μιλάμε για πρωινή εμφάνιση, είτε για βραδινό μακιγιάζ, είτε για ένα glam look είτε για ένα no-makeup look. Παρόλα αυτά, η σωστή εφαρμογή της θέλει χρόνο και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το αναμενόμενο. Ευτυχώς, το TikTok μας προσφέρει ένα εκπληκτικό hack που μπορεί να αντικαταστήσει τη χρήση μάσκαρας μια για πάντα.

No Mascara Trend

Η κοινότητα του TikTok είναι γνωστή για τις εκκεντρικές

ιδέες της. Όταν λοιπόν εμφανίστηκαν videos που υποστήριζαν πως η βαζελίνη λειτουργεί καλύτερα από τη μάσκαρα, με πειστικά επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία, όλες αναρωτηθήκαμε αν αυτή η τεχνική είναι όντως ασφαλής. Σύμφωνα με τους δερματολόγους λοιπόν, οι ουσίες που περιέχονται σε αυτή, δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Ειδικά αν την εφαρμόσουμε σωστά και με μέτρο. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

@style

Vaseline eyelash hack @evehulston #foryoupage #foryou #fyp #girls #makeuptok #makeuphack #makeupinspo #hack

original sound – stylestyle Πώς θα το δοκιμάσετε

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας λίγη βαζελίνη στο χέρι, αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει καλά. Στη συνέχεια, δίνουμε σχήμα στις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι, όπως κάνουμε και πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας.

Παίρνουμε μια καθαρή μπατονέτα, τη βουτάμε στη βαζελίνη και απλώνουμε απαλά μια μικρή ποσότητα στις βλεφαρίδες. Έπειτα, χρησιμοποιούμε μια διαφορετική μπατονέτα για να βεβαιωθούμε ότι η ουσία κατανέμεται ομοιόμορφα, και ξαναπερνάμε το καλούπι.

@sarahssuperspa

These get me so many compliments and literally last me hours #vaseline #slugging #eyelashhack

original sound – Sarah’s Super Spa Το αποτέλεσμα: Όμορφες φυσικές βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα

Αυτό το hack αλλάζει εντελώς το παιχνίδι του καθημερινού μακιγιάζ. Πλέον μπορούμε χωρίς να φοράμε μάσκαρα να έχουμε καμπυλωτές και πάνω από όλα ανάλαφρες βλεφαρίδες που διαρκούν όλη μέρα. Στα συν επίσης να αναφέρουμε, πώς οι βλεφαρίδες αποκτούν και μια πιο υγιή όψη, μιας και η βαζελίνη τις θρέφει σε βάθος.

Αυτό το hack απλοποιεί την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη. Δείχνει σαν lash lift και το καλύτερο; Το πετυχαίνουμε μέσα σε ένα μόνο λεπτό. Επομένως ναι, αξίζει την προσοχή μας και τουλάχιστον μία δοκιμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα