Μπέττυ Βακαλίδου: “Έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου από τα ΚΕΠ”

19:48 9/3/2023 - Πηγή: InStyle

Η Μπέττυ Βακαλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας μίλησε μεταξύ άλλων για τις τεταμένες σχέσεις που είχε με τους γονείς της, που δεν την αποδέχονταν, ενώ αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας της από τα ΚΕΠ.

“Έμαθα από το τηλέφωνο ότι πέθανε ο πατέρας μου, από μία κλήση που έκανα στη μητέρα μου το 1998. Εννοείται ότι δεν με κάλεσαν στην κηδεία.

Δεν την κατάλαβα ποτέ τη σκληρότητα αυτών των ανθρώπων. Πίστευα ότι έκανα μία κίνηση, όταν της είπα να πάω στην Αλεξανδρούπολη σε ένα ξενοδοχείο και να στείλω ένα ταξί να τη φέρει να τη δω… και μου είπε όχι”, τόνισε η Μπέττυ Βακαλίδου και πρόσθεσε:

“Είχε λήξει το θέμα. Ούτε στην κηδεία της μαμάς μου πήγα, γιατί το έμαθα από τα ΚΕΠ, όταν χρειάστηκε ένα Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. Αυτό μου ερχόταν κανονικά από τα Χανιά και έλεγε ότι είμαι άγαμη χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Παρακάλεσα την υπάλληλο ότι το θέλω από την Αλεξανδρούπολη. Μου λέει: ζητήστε το από την οικογένειά σας. Και χώνω το κεφάλι μου μέσα στον γκισέ και της λέω: γι’ αυτό το θέλω, για να δω αν ζει ή αν πέθανε η μάνα μου.

Έμεινε άφωνη η κοπέλα, πήρε αμέσως τηλέφωνο στο Ληξιαρχείο στην Αλεξανδρούπολη και μου το επιβεβαίωσε. Ένιωσα σαν να ξεριζώθηκε κάτι από μέσα μου, αν και είχα μείνει ορφανή από τα 15 μου.

Και δεν ξέρω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα να πεθάνουν οι δικοί σου άνθρωποι σε ένα ομαδικό δυστύχημα ή αν είναι εν ζωή και δεν σε αποδέχονται, σε βασανίζουν, σε κακομεταχειρίζονται και σε εξαναγκάζουν να φύγεις από το σπίτι και το χωριό σου. Τώρα ίσως να τους έδινα κάποια ελαφρυντικά για την παιδική μου ηλικία αλλά όχι για το μετά”.

Cindy Crawford: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα και τις γιαγιάδες της – Η πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα