Ασταμάτητη η Megan Fox – Αποκαλύπτει τις πλαστικές που έχει κάνει… και έχει και συνέχεια

23:30 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Megan Fox ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ενώ σημείωσε ότι έχει κι άλλες να κάνει.

Εδώ και χρόνια, η 37χρονη σταρ των Transformers έχει προκαλέσει σύγχυση στους θαυμαστές της με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη εμφάνισή της, αλλά ποτέ δεν είχε μιλήσει σχετικά παρά τις έντονες εικασίες και φήμες.

Συγκεκριμένα, η δραστικά διαφορετική

εμφάνισή της σε ένα πάρτι μετά το Super Bowl τον περασμένο μήνα πυροδότησε εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το τι έχει κάνει πρόσφατα. Οι ακολουθοι όπως και οι πλαστικοί χειρουργοί υποστήριξαν ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη, fillers στα μάγουλα και ανόρθωση φρυδιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Τώρα, η ηθοποιός μίλησε ανοικτά για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, συμπεριλαμβανομένου του ότι ξόδεψε 30.000 δολάρια για το “μεγαλύτερο στήθος που θα μπορούσε να χωρέσει στο σώμα μου”. Παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε πλαστική στη μύτη στις αρχές της δεκαετίας των 20 της χρόνων, αλλά αρνείται τους ισχυρισμούς ότι έχει κάνει τη διαδικασία επτά ή οκτώ φορές.

Η Megan συνέχισε να απορρίπτει τις φήμες σχετικά με άλλες επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, επιμένοντας ότι δεν θα έβγαζε ποτέ λίπος από το σώμα της επειδή είναι τόσο αδύνατη. Παρ’ όλο που παραδέχεται ότι λατρεύει τα αποτελέσματα των χειρουργικών επεμβάσεων και θέλει οι άνθρωποι να τη θεωρούν “φρικιό του τσίρκου”, εξομολογήθηκε ότι απέφυγε πολλές κοινές επεμβάσεις επειδή φοβάται την αναισθησία.

Μιλώντας στο podcast Call Her Daddy αποκάλυψε τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει στο πρόσωπό της: filler και μπότοξ αλλά όχι λίφτινγκ ή νήματα.

Η ίδια εξήγησε: “Δεν είναι η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Δεν έχω κάνει ποτέ μου λίφτινγκ προσώπου οποιουδήποτε είδους, ούτε πλευρικό λίφτινγκ φρυδιών αν και θα ήθελα ένα! Δεν έχω κάνει κανονική ανόρθωση φρυδιών, δεν έχω κάνει ποτέ νήματα. Αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο ηθικό ζήτημα, απλώς δεν πιστεύω πραγματικά ότι λειτουργούν και φοβάμαι επίσης ότι θα παρεμβαίνουν όταν χρειαστεί να κάνω λίφτινγκ προσώπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Έχω μπει στον πειρασμό να πάω να βγάλω τα φρύδια μου από την αρχή. Θέλω αυτή την εμφάνιση. Φαίνεται διασκεδαστικό και μπορείς να το κάνεις στο διάλειμμα για φαγητό και καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δελεαστικό”.

Στη συνέχεια απέρριψε τις φήμες ότι είχε κάνει αφαίρεση βουκικού λίπους, (αδυνάτισμα στα μάγουλα) εξηγώντας: “Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό δεν θα κάνω ποτέ αφαίρεση λίπους. Είμαι ένα πολύ άπαχο άτομο που δεν έχει αρκετό σωματικό λίπος ή λίπος στο πρόσωπό μου, οπότε θα βάλω ποτέ μόνο λίπος. Δεν θα αφαιρέσω ποτέ λίπος, πράγμα που με οδηγεί στο ότι δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση ή διαμόρφωση σώματος ή κάτι τέτοιο”.

Μιλώντας για το πλούσιο στήθος της στο λεπτό της σώμα, είπε: “Τα βυζιά μου είναι ψεύτικα από τα 21 ή 22 μου. Τα έκανα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου Transformers. Αλλά πήγα συντηρητικά. Επειδή τότε όλοι το έκαναν, αλλά έπρεπε να το κάνεις έτσι που να μην είναι ανιχνεύσιμο. Εγώ, πάντα, ήμουν αυτό το κοριτσάκι που κοιτούσε τον καθρέφτη και έλεγε: Πού είναι τα βυζιά μου; Πάντα ήθελα μεγάλα βυζιά. Οπότε δεν ήμουν ευχαριστημένη με την πρώτη φορά. Τα ξαναέκανα αφού τέλειωσα με τον θηλασμό των παιδιών μου γιατί δεν ξέρω πού πήγαν, αλλά πήγαν. Στη συνέχεια, χρειάστηκε να τα ξανακάνω πολύ πρόσφατα, επειδή στο πρώτο σετ δεν είχα αρκετό σωματικό λίπος για να το κρύψω – φαινόταν ο κυματισμός των εμφυτευμάτων”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Η Megan συνέχισε: “Δεν μου αρέσουν οι χειρουργικές επεμβάσεις – το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία – και έτσι όταν πάω να κάνω μια επέμβαση είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Το να κάνεις αναισθησία είναι επικίνδυνο για τη ζωή σου. Έτσι, όταν έπρεπε να πάω γι’ αυτό το νέο σετ, είπα: Κοιτάξτε, αν πρόκειται να με κοιμίσουν, αν πρόκειται να είμαι άρρωστη για δύο μήνες από τη γενική αναισθησία… καλύτερα να ξυπνήσω με τα μεγαλύτερα βυζιά που μπορούν να χωρέσουν στο σώμα μου”.

Και πρόσθεσε: “Και αυτό είπε ότι έκανε ο γιατρός. Και δεν είναι καν τόσο μεγάλα. Είναι 32D που δεν είναι τόσο μεγάλα, απλά φαίνονται μεγάλα στο σώμα μου επειδή το σώμα μου είναι μικροσκοπικό. Αλλά αν μπορούσε να τα μεγαλώσει, θα τα είχα μεγαλώσει γιατί δεν μου αρέσει η χειρουργική επέμβαση και το γεγονός ότι έπρεπε να την κάνω, έλεγα: Θέλω μια ανταμοιβή για τα βάσανα που πρέπει να περάσω. Δεν θέλω να ξυπνήσω με ένα γεμάτο Β cup. Δεν υπάρχει κανένα γ@μ#μ#νο νόημα σε αυτό, δεν το κάνω. Ήθελα βυζιά. Δεν με νοιάζει τι είναι στη μόδα, δώστε μου τα βυζιά της στριπτιζέζ του 1990. Και το έκανε.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Megan συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι θέλει επίσης μεγαλύτερα οπίσθια, αλλά αποκάλυψε ότι αυτό δεν είναι δυνατό προς το παρόν επειδή είναι τόσο λεπτή. Στην ερώτηση αν θα έκανε Brazilian Bum Lift ή εμφυτεύματα είπε: “Αν μπορούσα θα το έκανα. Δεν έχω το επιπλέον σωματικό λίπος. Θα το έκανα αν μπορούσα. Αυτή η χειρουργική επέμβαση είναι τόσο δύσκολη για να αναρρώσεις. Βασικά είναι τρεις μήνες που πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη μπρούμυτα. Είσαι μελανιασμένος για μια αιωνιότητα. Αν το έκανα ποτέ αυτό, αν επιβιώσω από αυτή την επέμβαση, θα μου δώσετε έναν πισινό που θα είναι ανωμαλία.”

Και εξήγησε: “Θέλω να περπατήσω μέσα σε ένα πάρκο, και να γυρίσω και όλοι να ψιθυρίζουν, να γελούν και να μιλάνε γι’ αυτό λέγοντας: Τι; Τι κοιτάμε;. Να είμαι σαν φρικιό του τσίρκου. Αν περνάω αυτήν τη διαδικασία επούλωσης, το θέλω αυτό. Δεν θέλω να βγω: Α, πήγε στ’ αλήθεια στο γυμναστήριο πρόσφατα;Πρέπει να σταματήσει τους ανθρώπους. Αλλά δεν έχω το σωματικό λίπος για να το κάνω αυτό. Αλλά όταν στο μέλλον θα μπορείς να παίρνεις λίπος από τους ανθρώπους, θα το κάνω αυτό”.

Εξηγώντας γιατί απέφυγε άλλες επεμβάσεις που ο κόσμος εικάζει ότι έχει κάνει, είπε: “Φοβάμαι πολύ ότι θα πεθάνω με γενική αναισθησία. Οπότε δεν παίρνω τις χειρουργικές επεμβάσεις ελαφρά τη καρδία και γι’ αυτό δεν έχω κάνει πολλές από αυτές εξαιτίας αυτού. Οπότε μάλλον είναι σωτήριο το γεγονός ότι έχω αυτή την παράνοια ή αυτόν τον φόβο, αλλιώς ένας Θεός ξέρει τι θα είχα κάνει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα