Eiza Gonzalez: H επική δήλωση που προκάλεσε χαμό στα social media – “Είμαι πολύ όμορφη…”

20:31 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Eiza Gonzalez προκάλεσε χαλασμό στα social media μετά την επική δήλωση ότι έχασε ρόλους σε ταινίες επειδή ήταν “πολύ όμορφη”.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η καλή της εμφάνιση έχει βλάψει την καριέρα της, αν και πολλοί σκληροί θαυμαστές φάνηκε να πιστεύουν ότι οι λιγοστές ευκαιρίες που της δόθηκαν, είχαν να κάνουν περισσότερο με το… ανύπαρκτο ταλέντο της.

Σε νέα συνέντευξή

της στο InStyle η Eiza δήλωσε: “Θυμάμαι ότι μου είπαν [για] τόσα πολλά έργα: Είναι πολύ όμορφη για τον ρόλο. Είναι πολύ καυτή για τον ρόλο. Τότε έλεγα: Τι είναι η Margot Robbie; Είναι η πιο καυτή, η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Η Μεξικανή σταρ πρόσθεσε ότι οι Λατίνες αντιμετωπίζονται με διαφορετικά πρότυπα και παραδέχτηκε ότι είχε “κρίση ταυτότητας για πολύ καιρό” και σκέφτηκε ακόμη και να ξυρίσει το κεφάλι της για να ενισχύσει τις προοπτικές της. ‘Έλεγα: Να ξυρίσω το κεφάλι μου; Να κάνω τον εαυτό μου λιγότερο ελκυστικό; Να κάνω τον εαυτό μου πιο ελκυστικό; Δεν ντύνομαι σούπερ καυτά ή καλύπτω τον εαυτό μου όλη την ώρα;”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις πυροδότησαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου αρκετοί χρήστες εξέφρασαν την έκπληξή τους για την αντίληψη της σταρ αλλά και να τη χλευάσουν για όσα είπε. όπως σχολίασε ένας: “Δεν ξέρει καν πώς να παίξει!” “Όχι, απλά είναι άθλια στην υποκριτική”, πρόσθεσε ένας άλλος. “Γ@μ#το, απλά να έπαιζε καλύτερα…” έγραψε κάποιος άλλος.

Damn, just like act better…. pic.twitter.com/S0i0UyWwSg

— NolaDave82 (@82nolaDave94) March 19, 2024

‘Έχω μια άλλη ιδέα γιατί δεν πήρε ρόλους“, συμπλήρωσε κάποιος άλλος.

…or, here me out, maybe she missed out because she can’t act her way out of a paper sack.

Lane Haley (@LaneHaley19574) March 19, 2024

Πολλοί ανέφεραν το γεγονός ότι οι καριέρες της Margot Robbie και της Scarlett Johansson φαίνεται να ευημερούν, παρά την καλή τους εμφάνιση. “Ναι, είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι ο λόγος” έγραψε κάποιος χρήστης ενώ άλλος επεσήμανε: “Χαίρομαι που σκέφτεται τόσο πολύ τον εαυτό της”.

Yeah I’m sure that’s the reason

— Buckeye HQ (@RealisticBuck) March 19, 2024

Πολλοί δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν ότι αυτός ήταν ο λόγος που έχασε ρόλους: “Αυτό μάλλον δεν συνέβη ποτέ”.

Ακόμη ένας άλλος αποκάλεσε την ηθοποιό “ματαιόδοξη”, ενώ κάποιος άλλος τόνισε ότι πιθανότατα επίσης “πήρε ένα σωρό ρόλους επειδή είναι όμορφη” αντί να τους χάσει λόγω ομορφιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα