Ανοιξιάτικη Απόδραση: Πώς θα πετάξουμε χαρταετό με στιλ

11:34 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας έφτασε κι επίσημα κι εκτός από διάθεση φτιάχνουμε σιγά σιγά και τις μίνι βαλίτσες μας. Μια απόδραση σε έναν κοντινό προορισμό επιβάλλεται και πόσο μάλλον αν ο τόπος αυτός συνδυάζει την εξοχή με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Το βασικό μας θέμα ωστόσο είναι- τι θα φορέσουμε σε ένα τέτοιο μέρος και πώς θα αφήσουμε για λίγο την αστική αισθητική μας στο σπίτι; Λοιπόν, η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη. Γιατί ευτυχώς για εμάς, το Instagram

και τα κορίτσια του μας έχουν καλυμμένες!

6 looks για να δοκιμάσετε στα φετινά ΚούλουμαΣκωτσέζικα vibesΡομαντικά κροσέΑπό το γυμναστήριο στον χαρταετόCozy layeringΤο τζιν είναι πάντα inΑθλητική γιαγιάΣκωτσέζικα vibes

Η Σκωτία, τα καρό και η φύση είναι ένα, επομένως μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από τις κομψές εικόνες των trends που μας έρχονται από εκεί. Συγκεκριμένα, τα μουντά και γήινα χρώματα όπως το καφέ και το σκούρο πράσινο θα σας βοηθήσουν να χτίσετε τα πιο ωραία looks και να γίνεται ένα με το φυσικό τοπίο. Και φυσικά, μη ξεχάσετε την αδιάβροχη κάπα σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Ρομαντικά κροσέ

Αν και ακόμα ο καιρός δεν ενδύκνειται για να φορέσουμε εκείνα τα τέλεια κροσέ φορεματάκια που θυμίζουν καλοκαίρι, ένα τοπ σε αυτή τη μορφή θα είναι πάντα καλοδεχούμενο. Εξάλλου βγάζει κάτι εντελώς boho, πράγμα που σημαίνει ότι κάνει τέλεια για την περίστασή μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Από το γυμναστήριο στον χαρταετό

Φυσικά και τα κολάν βολεύουν και βολεύουν ακόμα περισσότερο όταν είναι να πετάξουμε τον χαρταετό. Μη σκεφτείτε πολύ! Απλά φορέστε ότι φοράτε και στο γυμναστήριο, προσθέστε και ένα baseball hat και είστε έτοιμες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Cozy layering

Αν ωστόσο, θέλετε πάση θυσία να φορέσετε φούστα, τότε κάντε το προσθέτοντας από κάτω κι ένα φαρδύ παντελόνι! Αυτό, και ζεστές θα σας κρατήσει, αλλά και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα τόσα συμβατικά looks της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Olivia (@rebeccaferrazwyatt)

Το τζιν είναι πάντα in

Μπορεί να παραπέμπει περισσότερο σε urban αισθητική, όμως κάθε τζιν μπορεί να φορεθεί και στη φύση. Για να το κάνετε πιο ανοιξιάτικο λοιπόν, επιλέξτε το σε total set και προτιμήστε μια denim βερμούδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Αθλητική γιαγιά

Το mix&match είναι πάντα διασκεδαστικό και να μια τέλεια μέρα για να το δοκιμάσετε! Φορέστε τη χαλαρή αθλητική σας φόρμα με ένα oversized πανωφόρι, προσθέστε και ένα τσεμπέρι στα μαλλιά και φέρτε το granny’ s style στα Κούλουμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Keywords
Τυχαία Θέματα