Oprah Winfrey: Επιδεικνύει τη μεγάλη απώλεια κιλών

10:02 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Oprah Winfrey επέδειξε τη δραματικά λεπτή μέση της στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της στο Χόλιγουντ. Η 70χρονη μεγιστάνας των talk show, της οποίας οι αυξομειώσεις στο βάρος βρίσκονται διαρκώς στο στόχαστρο, εθεάθη καθώς κατευθυνόταν σε μια μαγνητοσκόπηση του Jimmy Kimmel Live!.

Oprah Winfrey shows off slimmed-down waistline in skintight top as she plugs doc on weight

loss drugs… which she HERSELF has used https://t.co/L1CwcgHb4r pic.twitter.com/MJ6O29Bbg7

Daily Mail Online (@MailOnline) March 15, 2024

Η Winfrey, αυτήν την περίοδο, βρίσκεται στη μέση της προωθητικής εκστρατείας για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της σχετικά με τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν φάρμακα απώλειας βάρους.

Αφού ήταν έντονες οι φήμες ότι η θρυλική παρουσιάστρια έπαιρνε Ozempic για να αδυνατίσει, η ίδια η Oprah παραδέχθηκε πέρυσι ότι πήρε ξανά φάρμακα για να χάσει τα κιλά.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δημόσιας εμφάνισής της, επέδειξε τα αποτελέσματα των θεραπειών φορώντας ένα στενό πουλόβερ πάνω από ένα ζιβάγκο συνδυάζοντάς το μ’ ένα παντελόνι που αναδείκνυε τη φανερά αδυνατισμένη φιγούρα της.

Η εμφάνισή της στο talk show έρχεται τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στο ABC An Oprah Special: Shame, Blame and the Weight Loss Revolution. Η Oprah θα πάρει συνέντευξη από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει δημοφιλή φάρμακα απώλειας βάρους όπως το Ozempic και το Wegovy, καθώς και επαγγελματίες με εμπειρία στον τομέα.

“Είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα για μένα”, δήλωσε η Oprah σε δήλωση τύπου που ανέφερε η BET: “Και για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων που επηρεάζονται σε όλο τον κόσμο και αγωνίζονται εδώ και χρόνια με το βάρος και την παχυσαρκία”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η Oprah ήταν ειλικρινής με τους θαυμαστές της για τα διάφορα βήματα που έχει κάνει για να χάσει βάρος. Πέρυσι βρέθηκε στο επίκεντρο φημών ότι έπαιρνε το Ozempic, το φάρμακο για τον διαβήτη που έχει γίνει μόδα του Χόλιγουντ μεταξύ εκείνων που προσπαθούν να αδυνατίσουν.

Καθώς οι εικασίες αυξάνονταν, η Oprah ομολόγησε τον Δεκέμβριο ότι είχε αρχίσει να παίρνει φάρμακα για την απώλεια βάρους, αφού προηγουμένως ένιωθε ότι έπρεπε να βασιστεί στη δική της «δύναμη θέλησης» για να επιτύχει τη σιλουέτα που ήθελε.

Τα μυστικά της μεταμόρφωσης του σώματός της

Όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο το 2021, η φυσική της αποκατάσταση τη βοήθησε να αναπτύξει μια σειρά από υγιεινές συνήθειες που τη βοήθησαν να κάψει λίπος. “Μετά την επέμβαση στο γόνατο, άρχισα να κάνω πεζοπορία και να θέτω νέους στόχους απόστασης κάθε εβδομάδα. Μπορούσα τελικά να κάνω πεζοπορία τριών έως πέντε μιλίων κάθε μέρα και μια πεζοπορία 10 μιλίων κατευθείαν τα Σαββατοκύριακα. Ένιωσα πιο δυνατή, πιο γυμνασμένη και πιο ζωντανή από ό,τι είχα νιώσει εδώ και χρόνια“, είπε ενθουσιασμένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

“Τρώω το τελευταίο μου γεύμα στις 4 το απόγευμα, πίνω ένα γαλόνι νερό την ημέρα και χρησιμοποιώ τις αρχές των Weight Watchers για την καταμέτρηση των πόντων“, πρόσθεσε το είδωλο της τηλεόρασης, που εκείνη τη στιγμή ήταν ακόμη στο διοικητικό συμβούλιο των Weight Watchers.

Όσο για τα φάρμακα, είπε: “Είχα επίγνωση των φαρμάκων, αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι είχα τη δύναμη της θέλησης να το κάνω. Τώρα πια δεν αισθάνομαι έτσι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα