Αγνώριστη η popstar στην εφηβεία της – Φωτογραφίες απο το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 1991

18:31 5/1/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα της διεθνούς showbiz. Θεωρείται πλέον η βασίλισσα στη λάτιν μουσική.

Εμφανίστηκε στη δισκογραφία σε ηλικία 13 ετών με το πρώτο της άλμπουμ, από τη Sony Music Colombia. Κοιτάζοντας τη φωτογράφιση για το Magia δύσκολα μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό το μελαχρινό κορίτσι είναι η Shakira!

Το Magia κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1991 από

τη Sony Music Colombia, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τρεις δίσκους.

Ο δίσκος είναι μια συλλογή από χορευτικά τραγούδια και μπαλάντες που έγραψε η Κολομβιανή σουπερστάρ από την ηλικία των οκτώ ετών, με θέματα εμπνευσμένα από την εμπειρία της παρέας με αγόρια. Περιλαμβάνει περιπέτειες και όνειρα που γεννήθηκαν από τη ζωή στην ακρογιαλιά.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του άλμπουμ βοήθησαν τη Shakira να προσελκύσει την προσοχή των κολομβιανών Μέσων Ενημέρωσης και το LP της χάρισε ένα βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Τραγουδιού της Viña del Mar. Ωστόσο, δεν ήταν εμπορική επιτυχία, με πωλήσεις μόλις 1.200 αντιτύπων. Κατόπιν αιτήματος της Shakira, το Magia και το επόμενό του Peligro (1993) αφαιρέθηκαν από τις μουσικές αγορές. Το “Magia” κυκλοφόρησε ως διαφημιστικό single το 1990.

Keywords
Τυχαία Θέματα