Zώδια: Τι φέρνει ο Φεβρουάριος στο ζώδιο του Τοξότη

08:31 9/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται συχνά ένας μήνας απογοήτευσης, γιατί τα άτομα ανακαλύπτουν ότι η ‘επίλυση’ που έθεταν ως στόχο τον προηγούμενο μήνα, δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο εύκολη. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζετε μια ψυχολογική “καθίζηση”, προσπαθήστε ωστόσο να διώξετε μακριά τα αρνητικά συναισθήματα.

Τοξότης

Ο Φεβρουάριος θα φέρει πολλή εσωτερική δύναμη και ισορροπία στους

Τοξότες. Είναι γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που ένα κοντινό σας άτομο θα σας απογοητεύσει και εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, παρόλο που αυτό θα σας πληγώσει. Από την άλλη πλευρά, θα κερδίσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να συγχωρήσετε αυτό το άτομο αλλιώς θα ‘κολλήσετε΄ στη θλίψη και στην απογοήτευση. Τούτη την περίοδο θα νιώσετε ακόμη πιο κοντά με τα ζώα και τη φύση. Προσπαθήστε επομένως να αφήσετε για λίγο την πόλη και τους ‘τρελούς’ ρυθμούς της και προγραμματίστε ένα ταξίδι στη φύση για να ανακτήσετε ενέργεια.

Credit: 123RF

Τον Φεβρουάριο όλοι οι Τοξότες πρέπει να προσέχουν τον φθόνο των άλλων. Οι συνάδελφοι, ή ίσως οι γείτονες θα δίνουν μεγάλη και κακόβουλη ‘προσοχή’ σε οτιδήποτε αγοράσετε ή αποκτήσετε. Ωστόσο, θα μάθετε μέσα από αυτή την κατάσταση ποιος είναι αληθινός σας φίλος και ποιος είναι ‘φίλος’ από εγωισμό και απλή ιδιοτέλεια. Αν και μια τέτοια διαπίστωση πιθανότατα θα σας πικράνει στην αρχή, θα σας δώσει χώρο και την διάθεση να εστιάσετε στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και που… αξίζουν τον κόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα