XXL Totes, XXL Style: Βρήκαμε τις πιο βολικές τσάντες της καθημερινότητας που συνδυάζουν πρακτικότητα και στιλ

09:31 7/11/2023 - Πηγή: InStyle

Για μια σύγχρονη γυναίκα με ιδιαίτερα πολυάσχολη καθημερινότητα, η τσάντα δεν αποτελεί απλά ένα αξεσουάρ. Εκτός από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τη σύγχρονη αισθητική, πρέπει να προσφέρει λειτουργικότητα, ευελιξία και στιλ. Μια βολική τσάντα. Μια επιλογή που να μπορεί να φιλοξενήσει μέσα της τα απαραίτητα είδη καθημερινής χρήσης (από ένα laptop μέχρι κι ένα τσαντάκι καλλυντικών), μιας και η σύγχρονη γυναίκα βγαίνει από το σπίτι της το πρωί κι επιστρέφει αργά το βράδυ. Επομένως, τα μίνι τσαντάκια δεν αποτελούν καν επιλογή, αλλά ούτε

και οι city bags. Καμία από αυτές δεν είναι αρκετά ευρύχωρες. Στην πραγματικότητα, αυτό που θέλουμε είναι μια τσάντα τεραστίων διαστάσεων!

Οι tote bags, με το στιλ και την πολυχρηστικότητά τους, έχουν αποκτήσει διαχρονική αξία. Είναι ο σύμμαχος κάθε κομψής γυναίκας. Αρχικά, τις δημιούργησαν μόνο από καμβά, σήμερα ωστόσο παραλλαγές τους κυκλοφορούν σε διάφορες υφές και σχέδια. Έτσι, υπάρχει μία tote για κάθε γυναίκα εκεί έξω!

Γήινη Tote

Με δερμάτινη υφή και στη γήινη παλέτα, η nude tote εκπέμπει συνδυάζεται με κάθε look κι εμφάνιση του φθινοπώρου. Ότι πρέπει για καθημερινή χρήση.

Proenza Schouler Ruched XL tote bag, FarfetchBarbie Tote

Σε φωτεινά χρώματα και διασκεδαστικά σχέδια, αυτή η tote βάζει λίγο χρώμα στη ζωή μας. Και ξέρετε, το ροζ είναι ακόμα in.

Travel Bag S Le Pliage Green, LongchampΑυστηρή Δερμάτινη

Διαθέτει κλασικό σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή. Η δερμάτινη tote εκπέμπει κομψότητα και αυτοπεποίθηση και ανήκει στα διαχρονικά κομμάτια που θα κρατάτε για μια ζωή.

Balenciaga Passenger XL leather tote bag, MytheresaTote-Σάκος

Με μεγάλο χώρο και απλό σχεδιασμό, η tote που μοιάζει με σάκο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις πιο απαιτητικές καθημερινές μετακινήσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και πρακτικότητα.

Mrc Jacobs The Sack Bag, FarfetchTeddy Tote

Ότι πρέπει για τις κρύες μέρες που έρχονται. Η teddy tote κυκλοφορεί σε μαλακό ύφασμα και διαθέτει ζεστή αίσθηση, προσφέροντας μια αγκαλιά σε κάθε κίνηση. Χουχουλιάρικη!

Τσάντα Πρόβατο, MangoTote Ταξιδιού

Αυτή κι αν είναι XXL! Με εξειδικευμένο σχεδιασμό για ταξίδια, η oversized tote συνδυάζει πρακτικότητα με στιλ, επιτρέποντας στην κάθε γυναίκα να ταξιδεύει με άνεση και φινέτσα.

The Extra Large Tote, Beis

Keywords
Τυχαία Θέματα