Viral το βίντεο όπου Άγιος Βασίλης ρωτά 3χρονο κοριτσάκι να καθίσει στα πόδια του

Ένα μήνυμα συγκατάθεσης στέλνει Άγιος Βασίλης μαζί με ένα τρίχρονο κοριτσάκι.

Το Σαββατοκύριακο, η μαμά Katie Love από τη Φλόριντα πήγε με την κόρη της Adley, 3 ετών, να δουν τον Άγιο Βασίλη στο πάρτι του Ritz Carlton στο Μαϊάμι. Αλλά όταν ήρθε η ώρα το μικρό παιδί να καθίσει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη, αυτός της έδωσε ένα πολύτιμο μάθημα.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Love κατέγραψε τη συζήτηση μεταξύ της κόρης της και του Άγιου Βασίλη. Πρόσθεσε

ότι η Adley της είχε πει ότι δεν ήθελε να καθίσει στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη.

“Της είπα ότι αυτό είναι το σώμα της και ότι έχει τον έλεγχο του σώματός της”, είπε ο Άγιος Βασίλης στο βίντεο.

@katielovesocial

This response was Thank you Santa for respecting my daughter’s choice & even applauding her for it! #toddlersoftiktok #santaclaus #christmastiktok #toddlersbelike #adviceforgirls #importantmessage #toddlermom #toddlertok #wholesomemoments #femaleempowerment #girlpower #bodyautonomy

original sound – Katie Love Το μήνυμα συγκατάθεσης από τον Άγιο Βασίλη

“Τη ρώτησα αν ήθελε να καθίσει στα γόνατά μου και είπε όχι. Και της είπα: Έτσι υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και λες αυτό που πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Δεν μπορείς να αφήσεις ούτε τον Άγιο Βασίλη, αν ο Άγιος Βασίλης πει να καθίσεις στην αγκαλιά μου… Αν δεν θέλεις, να πεις όχι!”.

Η Adley πόζαρε στα δεξιά του Άγιου Βασίλη, ο οποίος πέρασε το χέρι του γύρω της καθώς της μιλούσε στοργικά. “Αυτή η απάντηση ήταν φωτιά. Ευχαριστώ τον Άγιο Βασίλη που σεβάστηκε την επιλογή της κόρης μου και μάλιστα την ενθάρρυνε γι’ αυτό!”, έγραψε η Love στη λεζάντα του βίντεο της.

Η Love λέει στο PEOPLE ότι παρ’ όλο που η Adley είχε συναντήσει τον Άγιο Βασίλη πέρυσι, η κόρη της δεν είχε τότε την ίδια επίγνωση του κινδύνου από τους ξένους.

“Της είπα πριν μπούμε στην ουρά ότι δεν ήταν υποχρεωμένη να καθίσει στα πόδια του αν δεν ήθελε”, λέει στο PEOPLE. “Ενισχύουμε πάντα στο σπίτι ότι είναι δική της επιλογή αν θέλει να αγκαλιάσει ή να φιλήσει κάποιον, ακόμα κι αν πρόκειται για την οικογένειά της!“.

Το βίντεο έχει γίνει viral.

Keywords
Τυχαία Θέματα