Αποκάλυψη για τον Michael Schumacher – “Δεν είναι αυτός που ξέραμε”

Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση για τον θρυλικό Michael Schumacher προχώρησε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari και της FIA, Jean Todt. Ο στενός φίλος του ειδώλου της Formula 1 ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του.

O Schumacher κατέκτησε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τον Δεκέμβριο του 2013 είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σκι, που τον άφησε σε τεχνητό κώμα. Από τότε δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση ενώ σε λίγες ημέρες είναι η δέκατη επέτειος από αυτό το ατύχημα.

Ομάδα ιατρικού προσωπικού φροντίζει τον Γερμανό πιλότο της F1, ενώ στο πλευρό του ακοίμητος φρουρός είναι η σύζυγός του Corinna στο σπίτι τους στη λίμνη της Γενεύης. Ωστόσο, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την κατάστασή του.

Ο Todt ήταν επικεφαλής της ομάδας της Ferrari όταν ο Schumacher κέρδισε πέντε διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους μεταξύ 2000 και 2004. Από το 2004 έως το 2008υπηρεύτησε ως διευθύνων σύμβουλος. Μιλώντας στη L’Equipe έδωσε μια σπάνια εικόνα για το πώς είναι σήμερα ο Schumacher.

Suzuka 2000⁰Goosebumps forever⁰⁰@ScuderiaFerrari @JeanTodt ⁰⁰pics: AFP pic.twitter.com/Thpp2YnbhB

— Michael Schumacher (@schumacher) October 8, 2023

“Ο Michael είναι εδώ, οπότε δεν μου λείπει“, είπε ο Todt, ο οποίος συνεχίζει να πηγαίνει να τον βλέπει στο σπίτι του στην Ελβετία. ‘(Αλλά) απλώς δεν είναι ο Michael που ήταν κάποτε. Είναι διαφορετικός. Τον καθοδηγούν θαυμάσια η σύζυγος και τα παιδιά του, που τον προστατεύουν. Η ζωή του είναι διαφορετική τώρα και έχω το προνόμιο να ζω στιγμές μαζί του. Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να πω. Δυστυχώς, η μοίρα τον χτύπησε πριν από δέκα χρόνια. Δεν είναι πια ο Michael που ξέραμε στη Formula 1″ επεσήμανε.

Ο Schumacher είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς της F1 όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει τον παγκόσμιο τίτλο το 1994, το 1995, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003 και το 2004.

Πρόσθεσε επίσης 71 ταχύτερους γύρους και 155 podiums στο όνομά του κατά τη διάρκεια της εμβληματικής του καριέρας στις αγωνιστικές πίστες. Η οικογένεια του Schumacher παραμένει πολύ προστατευτική για την ιδιωτική του ζωή, ενώ ακόμη και πολλοί από τους στενούς φίλους και συγγενείς του δεν είναι σίγουροι για την κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, στο ντοκιμαντέρ του Netflix “Schumacher”, το 2021, η σύζυγός του Corinna προχώρησε σε μια σπάνια ενημέρωση. Αποκάλυψε ότι συνεχίζει να υποβάλλεται σε αποκατάσταση για τους τραυματισμούς που του άλλαξαν τη ζωή και υποστήριξε ότι είναι πλέον “διαφορετικός, αλλά εδώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα