Victoria Beckham: Συντετριμμένη για τον χωρισμό του γιου της Romeo από τη Mia Regan

19:32 27/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham φέρεται να είναι συντετριμμένη μετά τον χωρισμό του γιου της Romeo από τη φίλη του μοντέλο Mia Regan και για το τι σημαίνει αυτό για την οικογένειά τους.

Ο Romeo, 21 ετών, επιβεβαίωσε την Κυριακή ότι αυτός και η Mia, επίσης 21 ετών, χώρισαν έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης.

Η σχεδιάστρια

μόδας και η Mia λέγεται ότι τα πήγαιναν πολύ καλά και, ενώ η Victoria λυπάται που βλέπει τη σχέση του γιου της να τελειώνει άδοξα, φέρεται να είχε ελπίδες ότι η Mia θα γινόταν σταθερό μέλος του οικογενειακού brand.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Η Victoria λέγεται ότι είχε ελπίδες να μετατρέψει το Brand Beckham σε μια αυτοκρατορία πολλών δισεκατομμυρίων λιρών, τύπου Kardashian.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Η Victoria ήταν μεγάλη θαυμάστρια της Mia και ήλπιζε ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να καταλήξει να παντρευτεί. Είναι γνωστό ότι θέλει να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια διασημοτήτων όπως οι Kardashians. Αυτό φαίνεται απίθανο – προς το παρόν, τουλάχιστον. Δεν μπορεί να ελέγξει τι συμβαίνει με τα παιδιά της – όσο κι αν θα το ήθελε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Ο Romeo έβγαινε με τη Mia από το 2019 και οι εικασίες σχετικά με τη σχέση τους αυξήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού δεν δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Υποστηρίζεται ότι οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν έπειτα από έναν καυγά, με τη Mia να μετακομίζει από το σπίτι που μοιράζονταν μαζί. Ο ποδοσφαιριστής Romeo επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους την Κυριακή, γράφοντας στο Instagram: “Η Mooch και εγώ χωρίσαμε τους δρόμους μας έπειτα από 5 χρόνια αγάπης, εξακολουθούμε να έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εξακολουθούμε να διατηρούμε μια δυνατή φιλία και πάντα θα διατηρούμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα