Χριστίνα Παππά: «Θα σκότωνα για τον γιο μου – Είναι η ζωή μου και η ύπαρξή μου»

18:05 27/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της, τον γιο της και την εγγονή της.

Αρχικά η Χριστίνα Παππά κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους τίτλους «μαμά», «γιαγιά», «επιχειρηματίας» και «γυναίκα». Τελικά επέλεξε τους δύο πρώτους. «“Μαμά” γιατί κι εγώ μικρό κοριτσάκι σε ηλικία 16 ετών έγινα μαμά, οπότε μεγάλωσα μαζί με τον γιο μου. Ήμουν ένα παιδί που μεγάλωνε ένα άλλο παιδί, γιατί αντιμετώπιζα τον Δημήτρη σαν κούκλα. Και “γιαγιά” γιατί πλέον είμαι σε μία ηλικία

που καταλαβαίνω τι σημαίνει να αγκαλιάζεις ένα μωρό, να σε φωνάζει και να τρελαίνεσαι», είπε η Χριστίνα Παππά και συνέχισε:

“Η εγγονή μου με έχει κάνει να λάμπω σαν να είμαι ερωτευμένη, νιώθω ευτυχία, ότι είμαι γεμάτη. Ο Δημήτρης πάντα ήθελε παιδί, και να κάνει παιδί, επίσης είναι πολύ καλός μπαμπάς και του το δίνω αυτό. Μεγάλωσα χωρίς μπαμπά και βλέποντας τον γιο μου, του βγάζω το καπέλο”.

Και κατέληξε η Χριστίνα Παππά: “Υπήρξα αυστηρή με τον Δημήτρη, είχα βάλει κανόνες. Μέχρι τα 17 ήταν πολύ καλό παιδί, μετά άρχισε να τα χαλάει… Οι φίλοι του με φωνάζανε αστυνομία γιατί έβρισκα τα πάντα, τον παρακολουθούσα. Δεν ξέρω ποιος άντρας θα μπορούσε να το αντέξει, είμαι υπερπροστατευτική. Δηλαδή η ζωή μου και η ύπαρξή μου είναι ο γιος, θα σκότωνα για το γιο μου. Είναι σκληρό και συγγνώμη που το λέω».

Keywords
Τυχαία Θέματα