Victoria Beckham: Είναι έτοιμη να γίνει γιαγιά;

10:10 27/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham θέλει πάρα πολύ να γίνει γιαγιά. Όπως είναι φυσικό, την εκπλήρωση της επιθυμίας της, την περιμένει από τον μεγαλύτερο γιο της. Ο λόγος για τον 25χρονο Brooklyn. Η σχεδιάστρια μόδας ανυπομονεί να αποκτήσει εγγόνι από εκείνον και τη σύζυγό του, Nicola Peltz Beckham.

Σύμφωνα με το Hollygoodgossip.com, είναι πολύ πιθανό κι άλλα άτομα από το περιβάλλον της να έγιναν πρόσφατα παππούδες. Έτσι,

προφανώς της έχει γεννηθεί και εκείνης πιο έντονο το συναίσθημα αυτό. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει την πρώην τραγουδίστρια, να έχει αναλάβει «δράση».

Όπως λέγεται, αφήνει υπονοούμενα στη νύφη της ότι θα ήθελε να γίνει γιαγιά. Και μάλιστα, άμεσα και όχι πολύ αργότερα. Βέβαια, είναι ακόμη πολύ νέα: Η Victoria Beckham είναι ακριβώς 50 ετών. Ο σύζυγός της, David Beckham (και ίσως μελλοντικός παππούς), είναι 48 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Όσον αφορά τη Nicola Peltz Beckham είναι ίσως λίγο…εκνευρισμένη με την πεθερά της. Ένα νέο δημοσίευμα του Life & Style υποστηρίζει ότι, η μητέρα του συζύγου της την πιέζει. «Η Victoria μόλις έκλεισε τα 50 και είναι έτοιμη για το επόμενο στάδιο της ζωής της. Να γίνει μια στοργική γιαγιά. Με την επιμονή της έχει ενοχλήσει τη Nicola. Αφήνει συνεχώς υπονοούμενα» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα