Victoria Beckham: Δεν τη σταματά ένα σπασμένο πόδι – Η εμφάνιση με δωδεκάποντο και νάρθηκα

16:33 23/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Victoria Beckham δεν άφησε ένα σπασμένο πόδι να της χαλάσει το στιλ, καθώς απολάμβανε δείπνο με φίλους την Πέμπτη.

Η 49χρονη σχεδιάστρια έσπασε το πόδι της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού έπεσε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης και αναγκάστηκε να φοράει ιατρική μπότα και να χρησιμοποιεί πατερίτσες όσο αναρρώνει.

Victoria

Beckham REFUSES to let her medical boot ‘cramp her style’ as she teeters along in £900 heels and crutches after breaking her foot – https://t.co/f8wNluh7H3 pic.twitter.com/m3UUNk4uZj

— Emmanuel Mmadukaego (@Emmanuelsblog1) February 23, 2024

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ένα πόδι της είναι σε νάρθηκα, η Victoria αρνήθηκε να εγκαταλείψει τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα. Έτσι εθεάθη να φορά το ένα παπούτσι από ένα ζευγάρι γόβες Coeur της Alaïa αξίας 890 λιρών καθώς έβγαινε από το Dorian Bistro στο Notting Hill. Και παρά το ότι ήδη είχε πέσει σκοτάδι, η Victoria δενε αποχωρίστηκε τα γυαλιά ηλίου της για να κρύψει τα μάτια της.

Στις 14 Φεβρουαρίου, η σχεδιάστρια αποκάλυψε ότι η μέρα είχε ξεκινήσει στραβά, καθώς μοιράστηκε φωτογραφίες ενός επώδυνου τραυματισμού στα Instagram Stories της.

Ο David είχε αποκαλύψει μετά το ατυχημά της: “Προφανώς το μικρό ατύχημα της γυναίκας μου στο γυμναστήριο ήταν ένα καθαρό σπάσιμο…”. Ο David μοιράστηκε μια φωτογραφία με το πόδι της Victoria δεμένο σε ιατρική μπότα, καθώς αναρρώνει από τον τραυματισμό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα