Usher: To νέο του τραγούδι δημιουργεί πολλές απορίες για το παρελθόν του

14:00 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Υπάρχει ένα ερώτημα που οι fans της R&B συζητούν εδώ και δύο δεκαετίες. Κάθε φορά που ο Usher ήταν στο LA, βρισκόταν με την πρώην κοπέλα του;

Το ερώτημα αυτό έχει πλέον νέες διαστάσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το νέο άλμπουμ του ράπερ, που περιλαμβάνει και το κομμάτι “Confessions” του 2004.

Η επανακυκλοφορία του συγκεκριμένου τραγουδιού του Usher δημιουργεί πολλές απορίες στους θαυμαστές του.

Στο άλμπουμ αυτό, πολλά τραγούδια περιγράφουν

λεπτομερώς μια δύσκολη σχέση, η οποία κλονίστηκε από την απιστία. Σύμφωνα με τους στίχους, ο άντρας πρωταγωνιστής άφησε έγκυο μια άλλη γυναίκα.

Τι λένε οι θαυμαστές του Usher

Οι θαυμαστές του λοιπόν, εδώ και καιρό εικάζουν ότι οι στίχοι αυτοί δεν είναι μυθοπλασία. Πιστεύουν ότι έχουν τις “ρίζες” τους στην πραγματικότητα και αποτελούν μια μουσική περιγραφή της εξέλιξης του τότε έρωτα του Usher. Θυμίζουμε ότι από το 2001 έως το 2004 είχε σχέση με τη Rozonda Chilli Thomas των TLC.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chilli (@therealchilli)

Βέβαια, η ίδια η Chilli στο παρελθόν δήλωσε ότι τα ομώνυμα τραγούδια, τόσο το Confessions (Interlude) όσο και το Confessions, Pt. II, δε βασίστηκαν στη σχέση τους.

Όλα όσα είπε ο Usher για το συγκεκριμένο τραγούδι

Οι εξομολογήσεις του Usher όμως είναι διαφορετικές.«Υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτό το άλμπουμ», λέει ο 45χρονος σταρ.«Ηθελα να με γνωρίσουν καλύτερα οι άνθρωποι. Να ξέρουν για μένα. Και το αποτέλεσμα αυτού ήταν οι εξομολογήσεις “Confessions”. Πριν από αυτό πάντα ένιωθα ότι θα με έκριναν. Ότι θα με θεωρούσαν ευάλωτο. Είχα ποτέ κάποια σχέση που ήταν ακριβώς αυτό που έλεγα στα τραγούδια μου; Ναι, είχα», παραδέχεται ο ίδιος σε συνέντευξή του στο People.

“Περνάμε από διάφορες καταστάσεις στη ζωή. Μερικές φορές παίρνουμε αποφάσεις με βάση αυτό που νιώθουμε ότι είναι καλύτερο ή σωστό. Ο λόγος για τον οποίο μίλησα γι’ αυτό είναι για να ταυτιστούν κι άλλοι άνδρες. Γιατί σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το έχει βιώσει αυτό ως άντρας” δήλωσε ο Usher.

Keywords
Τυχαία Θέματα