Η Zendaya το τερμάτισε! Εμφανίστηκε με πανοπλία στο κόκκινο χαλί

09:30 17/2/2024 - Πηγή: InStyle

Φυσικά και το τόλμησε! Όταν μιλάμε για εκπληκτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, η celebrity που ξέρει πώς να μας σοκάρει είναι η Zendaya. Και φυσικά, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον στιλίστα της, Law Roach. Γιατί έχει το ταλέντο να επιλέγει τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια από τις αρχειακές συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας. Για αυτήν την εμφάνιση λοιπόν, η Zendaya ντύθηκε… ιππότης και τα φλας άστραψαν.

Ιππότης Zendaya

Στην πρεμιέρα

του Dune 2 στο Λονδίνο, η Zendaya εμφανίστηκε φορώντας ένα αρχειακό κοστούμι Thierry Mugler από τη συλλογή Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 1995-96. Η δημιουργία αυτή ήταν ένας συνδυασμός απόλυτης φαντασίας και μοντέρνας αισθητικής. Το μέταλλο, με ανοίγματα στους αγκώνες, το στήθος, τους κοιλιακούς και τον μηρό μπροστά, καθώς και στα γόνατα, τον γλουτό και τους αστραγάλους πίσω, έδωσε μια μοναδική αίσθηση ασπίδας. Επίσης, το look ολοκλήρωσαν γάντια και παπούτσια από το ίδιο υλικό, προσφέροντας μια συνεκτική εικόνα μεταλλικής λάμψης που έβγαινε… από τα παραμύθια!

Επιπλέον, πάνω από το ψηλό γιακά, η Zendaya φόρεσε ένα λαμπερό διαμαντένιο κολιέ με ζαφείρια, από τον οίκο Bulgari, αφού είναι πρέσβειρα της εταιρείας. Τα ασημένια παπούτσια με τα περίτεχνα ανοίγματα ήταν κι αυτά μέρος του κοστουμιού. Όσο για το κεφάλι, ευτυχώς, η Zendaya παρέλειψε το κράνος. Η ηθοποιός επέλεξε ένα wet look και φυσική επιδερμίδα, με έντονα φρύδια και φυσικό glossy κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emilie ♡ fan account (@tomhollandsdaya)

Τάση ή μήνυμα;

Οι πανοπλίες αποτελούν μια από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις στον κόσμο της μόδας, την οποία οι celebrities επιλέγουν συχνά σε μια πιο ελαφριά εκδοχή. Ωστόσο, η Zendaya κατάφερε να την προσαρμόσει με έναν εκπληκτικό τρόπο, δείχνοντας πώς η τάση αυτή μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και πρωτοτυπίας. Με την επιλογή της να φορέσει ένα αρχειακό κοστούμι ιππότη, μας υπενθυμίζει ότι η μόδα είναι ένας τρόπος έκφρασης και διακήρυξης προσωπικότητας, ενθαρρύνοντάς μας να δοκιμάζουμε νέα και τολμηρά στιλ. Και ίσως, όλο αυτό να κρύβει πίσω του κι ένα μήνυμα!

Μήπως εμείς, οι γυναίκες δεν πρέπει να περιμένουμε τον ιππότη του παραμυθιού για να μας σώσει; Μήπως πρέπει να γίνουμε ιππότες της δικής μας ιστορίας;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Keywords
Τυχαία Θέματα