Ugg Pride: Mια πολύχρωμη capsule collection που μας καλεί να γιορτάσουμε την διαφορετικότητα!

10:14 17/6/2021 - Πηγή: InStyle

H UGG μας καλεί να γιορτάσουμε το Pride 2021, αγκαλιάζοντας τη μεγάλη ενέργεια του ουράνιου τόξου μαζί με ισχυρές φωνές της κοινότητας, με μια άκρως εντυπωσιακή non-gender συλλογή.

Courtesy UGG

Πηγή έμπνευσης της #UGGPRIDE capsule συλλογής, είναι ο γνωστός χορός των απόφοιτων μετά το λύκειο (prom), που συνηθίζετε στην Αμερική, ο οποίος και θεωρείται μια εμπειρία που όλοι πρέπει να απολαύσουν στη ζωή τους! Για πέμπτη χρονιά, η UGG και το

Pacific Pride Foundation, επαναπροσδιορίζουν την παράδοση με το PROUD Prom – μια εκδήλωση χωρίς αποκλεισμούς για τα  μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)


Σαν μια μεγάλη γιορτή ενότητας και αγάπης, η φετινή καμπάνια περιλαμβάνει φίλους της UGG, όπως ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής Lil Nas (he/him), η υποψήφια ηθοποιός για SAG Award Hari Nef (she/her), ο αστέρας της βρετανικής τηλεόρασης που πρωταγωνιστεί στη σειρά “It’s a Sin” Omari Douglas (he/him), το μοντέλο, ποιητής και ακτιβιστής Kai-Isiah Jamal (They/Them) και οι Maya Samaha (she/they) και Jordun Love (he/him) από την FEEL YOU κοινότητα της UGG.

Courtesy UGG

Lady Gaga και Donatella Versace συνεργάζονται σε μια capsule συλλογή με αφορμή τα δέκα χρόνια του «Born This Way»

Η καμπάνια διαθέτει μια συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας για όλα τα φύλα, που περιλαμβάνει εντυπωσιακά υποδήματα στα έντονα και χαρούμενα χρώματα της σημαίας του Pride.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)


Τα δημοφιλή και άκρως εντυπωσιακά Fluff Yeah Cali Collage από μαλακό μαλλί προβάτου αναβαθμίζονται με την wedge πλατφόρμα, μια και διαθέτουν ελαστικό strap στο πίσω μέρος, για σταθερή εφαρμογή, και εξωτερική σόλα από καουτσούκ για απόλυτη πρόσφυση, ώστε να μπορούν να φορεθούν και σε εξωτερικό χώρο καθιστώντας τα ιδανικά για χορό όλη  τη νύχτα!

Courtesy UGG

Τo Highland high Cali Collage sneaker έχει σχεδιαστεί, έχοντας ως βάση την κλασική μπότα της UGG με τον επενδεδυμένο πάτο και την ανθεκτική και ανάλαφρη σόλα για άνετο περπάτημα. Το εντυπωσιακό ψηλό sneaker, με τα κορδόνια και τα χρωματιστά stripes, διατίθεται σε δύο αποχρώσεις που θα λατρέψουν οι fashionistas!

Courtesy UGG

Για τις καλοκαιρινές αποδράσεις τα Cali Collage slides αποτελούν την ιδανική επιλογή στα χρώματα του ουράνιου τόξου του Pride. Αυτά τα basic slides, διαθέτουν μια άνετη σόλα από καουτσούκ, ενώ στο επάνω μέρος κοσμούνται από ένα έντονο λογότυπο της UGG, που σε συνδυασμό με τα χαρούμενα και φωτεινά χρώματα τα κάνει να ξεχωρίζουν. Είναι ιδανικά για την πισίνα, την παραλία ή οπουδήποτε μπορούν να σας οδηγήσουν.

Courtesy UGG

Η Lego λανσάρει το πρώτο της LGBTQ+ set και είναι έτοιμη να γιορτάσει την διαφορετικότητα


Για να υποστηρίξει περαιτέρω την LGBTQIA+ κοινότητα, η UGG θα δωρίσει 25$ από κάθε πώληση των Disco Stripe slides, που διατίθενται αποκλειστικά στο UGG.com, στον οργανισμό GLAAD που μάχεται για την αποδοχή και την ισότητα της LGBTQ+ κοινότητας – με μέγιστη εγγυημένη δωρεά 125.000$. Πρόσθετες δωρεές θα γίνουν επίσης στους οργανισμούς Terrence Higgins Trust, την κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση για τον HIV και τη σεξουαλική υγεία του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τις φωνές των ανθρώπων που ζουν με τον ιό HIV καθώς και του οργανισμού Organisation for Human Health and Happiness (Ohhh! Foundation) στη Γερμανία, ενός ιδρύματος που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων ατόμων για να εξερευνήσουν, να αγκαλιάσουν και να βιώσουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με ασφάλεια και σεβασμό σε μια εποχή που αλλάζει συνεχώς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UGG® (@ugg)


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η #UGGPRIDE limited συλλογή, μας προσκαλεί να τα φορέσουμε με υπερηφάνεια, δίνοντας άφθονο χρώμα, χαρά και αυτοπεποίθηση σε κάθε μας βήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ugg Pride, Mια,Ugg Pride, Mia