Louis Vuitton Cruise 2022: Το φαντασμαγορικό show του οίκου που έκλεψε τις εντυπώσεις με το επιβλητικό του location

13:59 16/6/2021 - Πηγή: InStyle

Εχθές το μεσημέρι ο κορυφαίος Γαλλικός οίκος Louis Vuitton παρουσίασε την νέα Cruise συλλογή του για το 2022, επιλέγοντας μία εκπληκτική τοποθεσία που εντυπωσίασε. Η επίδειξη έλαβε χώρα στο Axe Majeur λίγο έξω από το Παρίσι, ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με την υπογραφή του Ισραηλινού γλύπτη Dani Karavan.

Courtesy Louis VuittonCourtesy Louis
Vuitton

Ο Nicolas Ghesquière, creative director του οίκου, θέλησε να μας μεταφέρει σε ένα απόκοσμο και συνάμα επιβλητικό σκηνικό, που μοιάζει τόσο αταίριαστο και παράλληλα τόσο ταιριαστό με το φυσικό τοπίο και το πράσινο που το περιβάλλει. Το αρχιτεκτονικό αυτό αριστούργημα αποτελείται από δώδεκα στοιχεία, που ξεκινούν από την κορυφή του κέντρου της πόλης του Παρισιού και εκτείνονται έως ένα μικρό νησί στον ποταμό Oise.

Courtesy Louis VuittonCourtesy Louis Vuitton

Η Louis Vuitton ανοίγει ξανά το ιστορικό εμπορικό La Samaritaine στο Παρίσι


Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τον τουρισμό στο διάστημα, καθώς μέσα από την πανδημία όλοι παγιδευτήκαμε στο προσωπικό μας σύμπαν. Διερευνά, λοιπόν, διαλόγους ανάμεσα στις διαστάσεις του χώρου και του χρόνου, αντλώντας δείγματα από το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, όπως εξηγεί ο ίδιος ο σχεδιαστής.

Courtesy Louis VuittonCourtesy Louis VuittonCourtesy Louis Vuitton

Στο show ξεχωρίσαμε τις εντυπωσιακές φουτουριστικές γραμμές από τα balloon φορέματα, έως τους έντονους ώμους και τα χυτά μανίκια. Είδαμε vinyl και γυαλιστερά υφάσματα, πολύχρωμα μπροκάρ, μεταλλικά στοιχεία, χάντρες και prints που θυμίζουν πίνακες σύγχρονης τέχνης.

Courtesy Louis VuittonCourtesy Louis Vuitton

Highlights της συλλογής ήταν οι μυτερές μπότες που παρουσιάστηκαν σε πολλά χρώματα, με περίτεχνες διακοσμήσεις και pop στοιχεία, όπως και το νέο military office look που προτείνει ο οίκος, με φαρδιές βερμούδες και άνετα cargo pants, συνδυασμένα με cropped σακάκια με φουτουριστικούς ώμους, ρίγες και χρυσά κουμπιά, δίνοντας ένα ανδρόγυνο στίγμα.

Courtesy Louis Vuitton

Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι θηλυκές πινελιές με ελαφριά summer knitted σύνολα, 60s mini φούστες και bralettes που φορέθηκαν με μεγάλες ζώνες-αλυσίδα. Τα αξεσουάρ κινήθηκαν σε αντίστοιχη αισθητική, καθώς ο Nicolas Ghesquière παρουσίασε mini bags σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, που συμπλήρωσαν ιδανικά το space theme της συλλογής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Louis Vuitton Cruise 2022,