Taylor Swift: Το γλυκό φιλί στον Travis Kelce – Τα στιγμιότυπα που έλιωσαν το Instagram

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce φωτογραφήθηκαν σε μια απόλυτα τρυφερή στιγμή τους, μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs επί των Los Angeles Chargers την Κυριακή.

Η σουπερστάρ της μουσικής φίλησε γλυκά τον αστέρα του NFL, καθώς πόζαραν για φωτογραφίες, μαζί με τον συμπαίκτη του Kelce, Mercole Hardman και τη

σύντροφό του, Chariah Gordon, σε ένα πάρτι μετά το παιχνίδι.

Στη σειρά φωτογραφιών, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Gordon, η Swift γέρνει απαλά στον Kelce, που σκύβει προς το μέρος της ώστε αυτή να φθάσει το πρόσωπό του και να αφήσει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλό του, σ’ ένα από τα πιο γλυκά στιγμιότυπα που κάνουν τον γύρο των social media.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του Instagram κάτω από την ανάρτηση της Gordon “μόλις έριξες το καταραμένο Ίντερνετ.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chariah Gordon (@chariah_)

Σε μια από τις φωτογραφίες τα δύο ζευγάρια ποζάρουν αγκαλιασμένα για τον φωτογραφικό φακό με πλατιά χαμόγελα να στολίζουν τα πρόσωπά τους. Ο Travis και η Taylor μοιάζουν συνεπαρμένοι ο ένας από τον άλλο και φαίνεται πως ζουν τον έρωτά τους τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες και τον φωτογραφικό φακό.

Αν και δεν είναι σαφές πού βρίσκονταν οι δυο τους, όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, το ζευγάρι εθεάθη να φεύγει από το παιχνίδι μαζί, χέρι-χέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα