Tα κάστρα της Αγάπης – Τhornewood Castle

00:19 11/2/2022 - Πηγή: InStyle

Υπάρχουν πολλά μαγευτικά παλάτια, συνάμα δε και βασιλικά μνημεία, που απαθανατίζουν βαθιές αισθηματικές ιστορίες χαραγμένες για πάντα πάνω σε πέτρα! Δεν είναι τυχαίο που τόσα παραμύθια τελειώνουν με ένα ‘μαγικό’ βασιλικό ειδύλλιο σε ένα κάστρο. Με τους ανυψωμένους πύργους και τους κομψούς κήπους τους, τα παλάτια αυτά φαντάζουν ως ονειρικά λείψανα μιας άλλης εποχής, γεμάτης γοητευτικά παραμύθια, μυθικά βασίλεια και ρομαντικές, ανθρώπινες ιστορίες.

Τα καθηλωτικά κάστρα χτίστηκαν για να απαθανατίσουν και να διακηρύξουν παγκοσμίως, αληθινές ιστορίες αγάπης. Αναζητήστε τα λοιπόν με ενδιαφέρον,

για να βρείτε- ίσως- και εσείς, το δικό σας προσωπικό…παραμύθι.

Κάστρο Thornewood, Ουάσιγκτον

Το 1907, ο τραπεζίτης της Τacoma, Chester Thorne αγόρασε ένα αρχοντικό της Ελισαβετιανής ηλικίας 400 ετών στην Αγγλία και έστειλε πολλά από τα κομμάτια του -συμπεριλαμβανομένης της επιβλητικής εξώπορτας, της ξύλινης επένδυσης και της δρύινης σκάλας του στην Ουάσιγκτον, όπου έχτισε ένα γοτθικό κάστρο για τη γυναίκα του Άννα.

Σήμερα, το Κάστρο Thornewood στέκεται ακόμα στο Lakewood της Ουάσιγκτον, ως ένα ρομαντικό δημιούργημα με πανέμορφα μεσαιωνικά βιτρό, έπιπλα αντίκες και έναν αιωνόβιο, περιφραγμένο, κήπο που σχεδιάστηκε από τους άκρως επιδραστικούς αρχιτέκτονες τοπίου του 19ου αιώνα, αδελφούς Olmsted.

Οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ και Θίοντορ Ρούσβελτ υπήρξαν και οι δύο καλεσμένοι στο κάστρο που έγινε γνωστό ως «το σπίτι που έχτισε η αγάπη». Οι τιμές φιλοξενίας κυμαίνονται από $150 έως $500 ανά διανυκτέρευση.

Keywords
Τυχαία Θέματα