Oversized trend: Τα μυστικά tips της τάσης που ήρθε για να μείνει

10:15 10/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Εβδομάδα μόδας της Κοπεγχάγης λειτούργησε ως υπενθύμιση των πιο αγαπημένων μας τάσεων, που ήρθαν, αγαπήθηκαν και έχουν σκοπό να μείνουν. Μια από αυτές, η oversized τάση, κυριαρχεί σε δρόμους και πασαρέλες, χαρίζοντάς μας τα πιο ευφάνταστα looks. Ξεχάστε οτιδήποτε στενό που κολλάει στο σώμα. Η καθημερινότητα απαιτεί άνεση και αέρα και τα oversized ρούχα είναι η πιο stylish επιλογή.

Instagram @sonialyson

Παλτό και χουχουλιάρικα πουλόβερ, loose παντελόνια μέχρι και μπότες που ποντάρουν στον όγκο δημιουργούν outfits βγαλμένα από πασαρέλες. Μέχρι και η Kim

Kardashian στις street style επιλογές της, άφησε για λίγο στην άκρη τα στενά lurex outfits και προτίμησε τα τεράστια πανωφόρια που έχουν περισσότερη άποψη. Αλλά η oversized τάση δεν έχει να κάνει με το να αγοράσουμε ένα ρούχο σε μεγαλύτερο νούμερο. Έχει μυστικά και λάθη προς αποφυγή που καλό θα ήταν να τα γνωρίζουμε.

Instagram @thestyleograph

Πλεκτά και sweatpants είναι τα καλύτερα items για να τα αγοράσετε σε δυο νούμερα μεγαλύτερο από το κανονικό σας. Έχουν loose, χυτή γραμμή και δεν θα γράφουν περίεργα στο σώμα σας.

Ένα oversized κομμάτι μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με ένα skinny, ωστόσο το trend απαιτεί head to toe oversized κομμάτια στο σύνολο. Τα θέλουμε όλα τεράστια!

Instagram @emilisindlevInstagram @thestylestalkercom

Το πιο σέξι chic look που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας την τάση είναι το πολυαγαπημένο μας κοστούμι. Φορέστε το κλειστό χωρίς τοπ από μέσα, με ένα επίσης oversized πουκάμισο, είτε με cropped top.

Δανειζόμαστε από τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Τα ρούχα του συντρόφου μας θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν με τον πιο τέλειο τρόπο την oversized τάση και το look που θέλουμε να φτιάξουμε. Υπάρχει όμως μια μικρή παγίδα όσον αφορά το bottom… Ανδρικά και γυναικεία παντελόνια έχουν μεγάλη διαφορά στο design, γι’ αυτό και τα «δανεικά» παντελόνια καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Instagram @streettrends

Cropped tops και ανοίγματα θα δώσουν μια σέξι πινελιά στο υπερβολικά ντυμένο outfit. Φοράμε τα ρούχα για να νιώθουμε όμορφα κι όχι για να πνιγόμαστε σε αυτά.

Και φυσικά όπως έχουμε πολλές φορές πει, όλες οι τάσεις δεν είναι για όλους. Το oversized trend είναι το απόλυτο hit της τελευταίας δεκαετίας, αν όμως δεν νιώθετε ο εαυτός σας μέσα σε ρούχα με υπερβολικό όγκο, πολύ απλά μην τα φοράτε.

Instagram @sonialyson

Keywords
Τυχαία Θέματα