Sylvester Stallone: Υπεβλήθη σε επτά επεμβάσεις μετά το κάταγμα στον αυχένα στα γυρίσματα των “Αναλώσιμων”

16:31 20/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη ο Sylvester Stallone στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας των “Αναλώσιμων”, κάτι που αποκάλυψε μόλις τώρα.

Ο Stallone μίλησε για τον τραυματισμό της πλάτης του στο reality, The Family Stallone. Όπως αποκάλυψε, υπεβλήθη σε επτά επεμβάσεις αφού έπαθε κάταγμα στον αυχένα. Αυτό συνέβη ενώ γυρνούσε μια σκηνή μάχης με τον παλαιστή που έγινε ηθοποιός “Stone Cold” Steve Austin.

Credit: The Expendables 4/imdb.com

‘Έκανα

ηλίθια πράγματα. Σκηνοθετούσα το ‘Expendables’ και σαν ηλίθιος έκανα take δέκα, take οτιδήποτε, και θυμάμαι ένα χτύπημα και μπορούσα πραγματικά να αισθανθώ ένα χτύπημα”, είπε.

“Ο Steve ήξερε. Δεν συνήλθα ποτέ από τους Αναλώσιμους 1. Μετά την ταινία αυτή, δεν ήμουν ποτέ σωματικά ο ίδιος. Έχω προειδοποιήσει τους ανθρώπους – μην κάνετε μόνοι σας τα ακροβατικά σας“, πρόσθεσε.

Η σύζυγός του Flavin πρόσθεσε: “Ο Sly προσπαθεί να καλύψει τον πόνο, προσποιούμενος ότι δεν συνέβη. Δεν θέλει να ξέρει ο κόσμος ότι έχει κάνει τόσες πολλές εγχειρήσεις στην πλάτη”.

“Είναι πολύ τρομακτικό για την οικογένειά μας κάθε φορά που ο Sly πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, επειδή ποτέ δεν ξέρεις… κανείς δεν ξέρει“, πρόσθεσε.

Η Scarlett πρόσθεσε: “Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τον πατέρα μου να περνάει άλλη μια επώδυνη εγχείρηση. Σε όλη μου την παιδική ηλικία, πονούσε”.

Μάλιστα, χρειάστηκε να τοποθετηθεί ένα μέταλλο στον αυχένα του ως αποτέλεσμα του ατυχήματος στα γυρίσματα και είχε επίσης σπονδυλοδεσίες και θεραπεία για εξαρθρωμένους ώμους.

Ο Sly αποκάλυψε επίσης πρόσφατα ότι έβαλε τις κόρες του να παρακολουθήσουν εκπαίδευση αυτοάμυνας με πεζοναύτες του Ναυτικού πριν μετακομίσουν στη Νέα Υόρκη. Ο 77χρονος σταρ του Rocky, η σύζυγός του Jennifer Flavin και οι κόρες τους Sophia και Sistine προωθούν τη 2η σεζόν του The Family Stallone.

Keywords
Τυχαία Θέματα