Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Τα σχέδιά τους για το μέλλον του πρίγκιπα George

14:34 20/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αντιμετωπίζουν έναν σοβαρό προβληματισμό που δεν είναι άλλος από το μέλλον του πρίγκιπα George. Αυτό που απασχολεί το πριγκιπικό ζευγάρι είναι το δύσκολο ζήτημα για το πού θα συνεχίσει ο μεγαλύτερος γιος τους τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συμφωνα με πηγές της Daily Mail, ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι

στο προσκήνιο. Η Kate και ο πρίγκιπας William επισκέφθηκαν το “Teddies”, όπως είναι γνωστό το σχολείο St Edward’s School στην Οξφόρδη, που κοστίζει 47.000 λίρες τον χρόνο. Το ζευγάρι έριξε μια ματιά προσπαθώντας να αποφασίσει για το μέλλον του γιου του.

Η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε “επιτυχημένη” προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου και επί του παρόντος ξεκουράζεται στο σπίτι της, στο Adelaide Cottage, οπότε δεν είναι σαφές πότε ακριβώς το ζευγάρι επισκέφθηκε το ίδρυμα.

Aww I believe this is the first time I’ve seen this photo of the Prince of Wales and his eldest son, Prince George, exchanging glances during the RAF flypast from the balcony of Buckingham Palace following the Coronation of King Charles III last year. pic.twitter.com/Y7x8b7jdrT

— Isa (@isaguor) February 15, 2024

“Πήγαν να ρίξουν μια ματιά“, δήλωσε ένα υψηλά ιστάμενο στέλεχος των Teddies.

Το ίδρυμα συνεκπαίδευσης, που ιδρύθηκε το 1863 από τον αιδεσιμότατο Thomas Chamberlain, διαθέτει έναν προικισμένο διευθυντή, τον Alastair Chirnside.

Ως προπτυχιακός φοιτητής στην Οξφόρδη πήρε Congratulatory First – που απονέμεται ίσως μόνο μία φορά σε μια δεκαετία για εξαιρετική ευφυΐα – στις κλασικές σπουδές και τα γαλλικά, και κέρδισε επίσης Half-Blue για την κωπηλασία στο πλήρωμα ελαφρών βαρών της Οξφόρδης.

I really love this photo of #PrinceGeorge. Even at a young age he looks strong, confident and determined. These are great qualities to have in a future Monarch. Prince George will be a great King. #PrinceGeorgeisaKing pic.twitter.com/zcVJVk9Uuk

— stormy seas (@BillyDouglass7) February 11, 2024

Στους εντυπωσιακούς αποφοίτους της σχολής περιλαμβάνονται ο αρχηγός των Dambusters Guy Gibson και ο θρύλος της RAF Douglas Bader, καθώς και ο ηθοποιός Laurence Olivier και η πρωταγωνίστρια του Oppenheimer Florence Pugh.

Στην ιστοσελίδα του, ο διευθυντής τονίζει το “πνεύμα ενσωμάτωσης” και το “ήθος της συνεργασίας” του σχολείου.

Και προσθέτει: “Πρέπει να υπάρχουν ευκαιρίες για όλους να συμμετέχουν και για όλους να διαπρέπουν. Η ευτυχία των παιδιών και η ικανότητά τους να αναγνωρίζουν τι θα τα κάνει ευτυχισμένα είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο“. Και προφανώς η Kate και ο William αυτό επιθυμούν για τον γιο τους, να είναι κυρίως ευτυχισμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα