Spring shoes: 5 all-time-classic κομμάτια για να τα φορέσετε με τις αγαπημένες σας εσπατρίγιες

12:15 2/5/2022 - Πηγή: InStyle

Κάτι παραπάνω ξέρουν τα French girls για τα ανοιξιάτικα outfits, όπως και για το στιλ γενικότερα. Ανέμελα looks, δροσερά ρούχα, θηλυκά vibes και άνεση στα παπούτσια. Ο θερμός καιρός δεν θέλει υπερβολές, στολίδια και βαριά αξεσουάρ, αλλά πιο φυσικά στοιχεία όπως η γιούτα στα παπούτσια και στις τσάντες, η ψάθα, τα ελαφριά crochet και τα μακό που αναπνέουν. Γι’ αυτό και ένα παπούτσι που συνδυάζει άνεση, θηλυκότητα και πιο neutral

αισθητική, γίνεται το αγαπημένο μας αυτές τις μέρες. Οι υπέροχες εσπατρίγιες εμφανίστηκαν ξανά κι εμείς θα τις φορέσουμε με τα πιο κλασικά κομμάτια, τα όποια ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας, εντυπωσιάζοντας με το Parisian chic, ανάλαφρο γούστο μας.

@lucie.rose.mahe

Με σατινέ: οι feminine εσπατρίγιες ταιριάζουν άψογα με το συγκεκριμένο ύφασμα. Μην φοβηθείτε τον συνδυασμό. Φορέστε σατινέ φούστες, φορέματα μίνι και μάξι, ακόμα και παντελόνια και κλέψτε τις εντυπώσεις περπατώντας στα ψηλά σας παπούτσια.

@jeannedamas

Με floral φορέματα: σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε ακριβώς, το French style, αυτός είναι ο πιο κομψός συνδυασμός για να το επιτύχετε. Σίγουρα, θα έχετε στη γκαρνταρόμπα σας ένα φόρεμα με λουλουδένιο print, το οποίο πάει τέλεια με τις αγαπημένες σας εσπατρίγιες. Κι αν θέλετε τη γνώμη μας, επιλέξτε ένα φόρεμα σε μίντι μήκος. Tres chic!

@lucie.rose.mahe

Με jeans: η κλασική αξία δεν χάνει ποτέ, και το πάντρεμα του casual denim παντελονιού με τις ανοιξιάτικες πλατφόρμες-εσπατρίγιες είναι το κάτι άλλο. Ένα look που σας λύνει τα χέρια και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθημερινό, cool και άνετο. Το λατρεύουμε.

6 french style τρόποι για να φορέσετε τις μπαλαρίνες σας όπως η Παριζιάνα Jeanne Damas@dolorescfr

Με printed μίντι φούστα: αν και τα μίνι επικράτησαν μέσα στον χειμώνα, τα μίντι επιστρέφουν για να κάνουν τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας εμφανίσεις λιγάκι πιο φινετσάτες και αέρινες. Οι διαχρονικές μίντι φούστες με τα πολύχρωμα prints ταιριάζουν σίγουρα με mules και flat παπούτσια, ωστόσο ο παριζιάνικος τρόπος υποδεικνύει τις λατρεμένες εσπατρίγιες ως το πιο ιδανικό παπούτσι για ένα outfit. Κι εμείς, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, λατρεύουμε Parisian chic.

@jeannedamas

Με ψηλόμεσα υφασμάτινα παντελόνια: κι αν μας εμπιστεύεστε, υφασμάτινα printed παντελόνια. Καρό, floral, ριγέ σε παστέλ ή έντονα χρώματα, τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι το hot item της σεζόν και ίσως τα μοναδικά μακριά παντελόνια που ανεχόμαστε να φοράμε το καλοκαίρι. Συνδυάστε τα με εσπατρίγιες κι ένα πλεκτό ζακετάκι ή μπλουζάκι με τιράντες και απολαύστε τη μέρα σας στιλάτες. Τόσο απλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα