Kendall Jenner – Hailey Bieber: Bγήκαν σε girls’ night out με παρόμοια outfits λίγο πριν εμφανιστούν στο Met Gala

10:20 2/5/2022 - Πηγή: InStyle

Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λέει η γνωστή παροιμία και τα supermodels Kendall Jenner και Hailey Bieber, πέρα από best friends συντονίζονται και στα ρούχα. Οι δυο τους παρευρέθηκαν στο πάρτι για τα 40α γενέθλια του δημοσιογράφου μόδας Derek Blasberg στο West Village του Μανχάταν, φορώντας outfits με ’70s vibes.

instyle.com

Η

Kendall, επέλεξε ένα τζάκετ με γούνινες λεπτομέρειες στο χρώμα της καραμέλας πάνω από ένα σκούρο καφέ τοπ και μια ασορτί mini δερμάτινη φούστα. Ολοκλήρωσε το look με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και ντελικάτα χρυσά κοσμήματα. Σε παρόμοιο στιλ και η Hailey, με καφέ δερμάτινο μπουφάν με μαύρη faux γούνα στις μανσέτες και τον γιακά. Ένα κολλητό τοπ με μοτίβο, καφέ παντελόνι καμπάνα και ψηλοτάκουνα πέδιλα να ολοκληρώνουν το ντύσιμό της. Και τα δύο μοντέλα επέλεξαν μπρονζέ σκιά ματιών, λαμπερό δέρμα και ασορτί γυαλιστερά χείλη. Εκεί που διέφεραν, όμως, ήταν στο χτένισμα. Η Jenner άφησε τα μαλλιά της κάτω και σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ η Hailey τα έπιασε σε έναν κομψό κότσο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall και η Hailey ντύνονται το ίδιο. Τον Ιανουάριο, το μοντέρνο δίδυμο εμφανίστηκε με ρούχα εμπνευσμένα από το Matrix και δύο μήνες αργότερα, το έκαναν ξανά – αυτή τη φορά, σε ένα διπλό ραντεβού με τους συντρόφους τους, Justin Bieber και Devin Booker.

@kyliejenner

To Met Gala πλησιάζει και θα είναι μια μεγάλη βραδιά για όλες τις Kardashian και Jenner. Σύμφωνα με το PageSix, η Anna Wintour, κάλεσε όλα τα μέλη της οικογένειας. Αυτό περιλαμβάνει την Kourtney (η οποία θα παρευρεθεί με τον αρραβωνιαστικό Travis Barker), την Kim (που θα φέρει τον Pete Davidson) και την Khloe Kardashian καθώς και τις Kris, Kendall και Kylie Jenner, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί και η Hailey Bieber – υποθέτουμε μαζί με τον Justin. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε…

@metgalaofficialHailey Bieber και Kendall Jenner: Με matchy outfits και τα αγόρια τους σε διπλό ραντεβού

Keywords
Τυχαία Θέματα