Sophie Turner: Τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή εν μέσω διαζυγίου με τον Joe Jonas

Η Sophie Turner έχει επιστρέψει στο παιχνίδι των ραντεβού, μετά τον χωρισμό της από τον Joe Jonas. Όπως όλα δείχνουν, μετά και την πρόσφατη κοινή τους έξοδο, έχει έρθει πολύ κοντά με τον Peregrine (Perry) Pearson.


Τι συμβαίνει με τον Perry Pearson;

«Η Sophie βγαίνει περιστασιακά με μερικούς ανθρώπους μετά τον χωρισμό της από τον Joe», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Us Weekly. Όπως αποκαλύπτει, της αρέσει πραγματικά να περνάει χρόνο με τον Perry Pearson αν και κανείς

τους δεν επιβεβαίωσε ακόμη τη σχέση τους.

«Ήρθαν σταδιακά πιο κοντά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα πράγματα είναι ακόμα αρκετά πρώιμα. Η Sophie όμως είναι πολύ χαρούμενη με το πώς εξελίσσονται τα δεδομένα».

Ο ίδιος άνθρωπος σημειώνει ότι είναι «πολύ νωρίς για να πούμε αν υπάρχει μακροπρόθεσμη προοπτική». Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν για πρώτη φορά στα τέλη Οκτωβρίου. Δείχνει πάντως, πως «τα πράγματα μπορεί να οδεύουν προς τα εκεί». Για την ιστορία στα μέσα Νοεμβρίου εθεάθησαν να δίνουν ένα φιλί στο στόμα στο Παρίσι. Από εκείνη την ημέρα και μετά, φυσικά και τους έχουν δει να περπατούν χέρι- χέρι στο Λονδίνο.

Το διαζύγιο με τον Joe Jonas

Θυμίζουμε ότι η 27χρονη ηθοποιός και ο 34χρονος Joe Jonas, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο. Ο τραγουδιστής των Jonas Brothers είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου. «Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου αποφασίσαμε αμοιβαία να τερματίσουμε φιλικά το γάμο μας», ανέφερε τότε το εν διαστάσει ζευγάρι σε κοινή δήλωση, υποστηρίζοντας ότι ήταν μια κοινή απόφαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Έκτοτε, οι δυο τους ενεπλάκησαν σε μια διαμάχη για την κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Ο λόγος για την τρίχρονη Willa και την 16 μηνών Delphine. Συγκεκριμένα, η Turner μήνυσε τον Jonas ισχυριζόμενη ότι της απαγόρευε να φέρει τα κορίτσια τους στην πατρίδα της, την Αγγλία. Τον επόμενο μήνα, το ζευγάρι κατέληξε σε μια προσωρινή συμφωνία επιμέλειας. Αυτή προέβλεπε ότι τα παιδιά τους θα ήταν εναλλάξ στις κατοικίες των γονέων τους. Αυτό σημαίνει ότι θα ταξιδεύουν μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.


Keywords
Τυχαία Θέματα