Sienna Miller: Μαμά για δεύτερη φορά στα 42 της – Η πρώτη έξοδος με το μωρό της

17:32 4/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sienna Miller έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, όπως αποκάλυψε η MailOnline. Η 42χρονη ηθοποιός, καλωσόρισε ένα κοριτσάκι με τον 27χρονο σύντροφό της, Oli Green. Οι τρεις τους έκαναν την πρώτη κοινη δημόσια εμφάνισή τους την Τετάρτη.

Η Sienna Miller έχει ήδη την κόρη Marlowe, 10 ετών, από την προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό Tom Sturridge, 38 ετών. Η ηθοποιός έδειχνε κομψή στην έξοδο σε μια καφετέρια στο δυτικό Λονδίνο με χακί παλτό και τζιν

ολόσωμη φόρμα. Έφερε την μπάμπα της σε ένα μάρσιππο Artipoppe αξίας 3.300 λιρών από τον σχεδιαστή Artipoppe.

Sienna Miller gives birth to her second child: Actress, 42, and her boyfriend Oli Green, 27, welcome a baby girl as the new family are seen on a low-key stroll https://t.co/B4k11j7mKN pic.twitter.com/7UjHiLeuYq

Daily Mail Online (@MailOnline) January 3, 2024

Η Sienna αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη διάρκεια των διακοπών της τον Αύγουστο, όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Τον Δεκέμβριο η Sienna έγινε εξώφυλλο στη Vogue και μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της, λέγοντας ότι δεν την είχαν προγραμματίσει. Παραδέχθηκε ότι ένιωθε “πιο έτοιμη ψυχολογικά” από ό,τι με το πρώτο της παιδί.

Sienna Miller Welcomes Baby Girl with Boyfriend Oli Green https://t.co/s8u5wPAHFn

People (@people) January 3, 2024

Στη διάρκεια της σπάνιας συνέντευξης, η Sienna είπε ότι η Marlowe επιθυμούσε ένα αδελφάκι εδώ και καιρό.

Η Sienna είπε επίσης ότι πολεμούσε τις δικές της προκαταλήψεις σχετικά με το ότι είναι μεγαλύτερη μητέρα και πρέπει να μάθει να μην κάνει πια αστεία μ’ αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα